Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Zelf sushi maken in een schot

Zelf sushi maken: leuk idee maar ontzettend tijdrovend. En laten we eerlijk zijn, soms heb je gewoon een kopje sake te veel gedronken. Niet getreurd: met dit sushi-pistool maak je de meest exclusieve maki met één keer schieten.

| Marije van Zoest

Traditioneel is het niet, maar wel zo makkelijk. Je plakt de rijst in de loop van het geweer en legt de vulling (vis/groenten) erin. Dichtklappen, richten, en schieten. Hier vind je de verkooppunten.

Foto: Sushezi

 

 

VIDEO'S | SNACKS

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

SanzieSanzie

Vreselijk apparaat. Je perst de rijst tot een vieze, zompige staaf en dit is gewoon niet hoe sushi bedoeld is. Bovendien gebruik je veel te veel rijst, waardoor de verhouding vis/rijst totaal niet meer klopt. Zonde van je geld dit ding. Doe liever moeite om te leren met de hand te rollen. Zo moeilijk is het niet.

HenrieHenrie

SCHOT?!?!?!? zijn jullie dom ofzo....

Meer snacks

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser