Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Geniet van de Italiaanse zon en win een verblijf in het prachtige Casa Joop

Geniet van de Italiaanse zon en win een verblijf in het prachtige Casa Joop

Het is tijd voor pizza, pasta én een prachtige omgeving. We geven namelijk een verblijf van drie nachten in Magnano (Italië) weg. Koffers inpakken en wegwezen dus.

| Esmée Oudman

Even heerlijk een paar dagen vertoeven in Italië, wie wil dat nou niet?

Lees ook
Om door een ringetje te halen, dit zelfontworpen sieraad (dat jij kunt winnen)

Noorden van Italië

We geven weg: een verblijf van drie nachten in Casa Joop – een bed & breakfast in het Noorden van Italië – voor twee personen (t.w.v. € 270). De datum van het verblijf is in nader overleg af te stemmen met de accommodatie. Ook heel lekker: het ontbijt is ook inbegrepen. Maar let op: de winactie is exclusief reiskosten.

Casa Joop

Casa Joop is gelegen op een heuvel in het pittoreske Magnano, in het noorden van Piemonte. De omgeving is werkelijk schitterend en biedt voor ieder wat wils. Je kunt er volop genieten van de natuur, maar je verblijf is ook prima te combineren met een stedentrip. Turijn, Aosta en Milaan liggen op rijafstand. Het wonderschone meer van Viverone is eveneens bereikbaar. Casa Joop is een authentiek Italiaans landhuis met drie luxe bed en breakfast-kamers, een sfeervolle gemeenschappelijke ontbijtruimte en een fraai, groot terras.

Winnen

Ben jij toe aan de Italiaanse zon en een verblijf in Casa Joop?* Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar. Kijk voor meer foto’s van de accommodatie op www.casajoop.nl.

* Let op: de winactie is exclusief reiskosten. Deze zijn voor eigen rekening.

* De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN

Bron: LINDAnieuws | Foto: Foter

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Ingrid De MaeyerIngrid De Maeyer

Zei iemand daar zon, rust, verwennerij en culinair genieten? ???? Net terug van een bitterkoud en nat citytripje London, dus een opwarmertje en opkikkertje mag????

Pernilla KoersPernilla Koers

Vroeger ging ik altijd naar Italië op vakantie met mijn ouders. Nu dit jaar voor het eerst met mijn beste vriend/liefde op vakantie, zou naar Italië wel geweldig zijn. <3

elletjee maaselletjee maas

ooh dit lijkt me heerlijk, love italie en de sfeer van het land en casa joop is geweldig zo te zien

Sarah VinkSarah Vink

Italië is het land waar ik de liefde van mijn leven vond. Nu 14 jaar later wil in best weer eens terug in te genieten en de herinneringen op te halen.

elles kuytenelles kuyten

Op 14 juni 2018 zijn Rob en ik 20 jaar samen, om dat te vieren zou een verblijf in Italie perfect zijn;het is ons favoriete vakantieland.

Caroline HendriksCaroline Hendriks

Ik zou het heerlijk vinden om een paar nachten in Italië te verblijven, maar ik gun het mijn ouders nog meer! Ze staan altijd voor ons klaar en verdienen wel een paar heerlijke dagen in Italië!

wieke Müllerwieke Müller

Casa Joop ziet er uit als een klein sprookje. De ochtendzon in de noord Italiaanse bergen en de bloemetjes in de tuinen! Fantastisch om daar te mogen verblijven voor een paar nachtjes.. Ik zou er heel graag met mijn lieve moeder verblijven die ik na afgelopen zware paar maanden heel erg blij zou maken denk ik.

Jaclyn Maria vlakbijDen HaagJaclyn Maria vlakbijDen Haag

Looks a fabulous FABULOUS location''Casa Joop ''– could not wish for more a bed &breakfast in Italy, fingers crossed i am a lucky winner and can have some quality time with my amazing soulmate (husband).

Yolanda KYolanda K

Heerlijk genieten van het leven: af en toe moet je jezelf even verwennen en dit uitje past daar helemaal bij!

Annita De SchutterAnnita De Schutter

Wat een locatie ,het is daar adembenemend mooi ja daar zou ik graag naar roe willen gaan

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser