snacks

Geniet van de Italiaanse zon en win een verblijf in het prachtige Casa Joop

Geniet van de Italiaanse zon en win een verblijf in het prachtige Casa Joop

Het is tijd voor pizza, pasta én een prachtige omgeving. We geven namelijk een verblijf van drie nachten in Magnano (Italië) weg. Koffers inpakken en wegwezen dus.

| Esmée Oudman

Even heerlijk een paar dagen vertoeven in Italië, wie wil dat nou niet?

Lees ook
Om door een ringetje te halen, dit zelfontworpen sieraad (dat jij kunt winnen)

Noorden van Italië

We geven weg: een verblijf van drie nachten in Casa Joop – een bed & breakfast in het Noorden van Italië – voor twee personen (t.w.v. € 270). De datum van het verblijf is in nader overleg af te stemmen met de accommodatie. Ook heel lekker: het ontbijt is ook inbegrepen. Maar let op: de winactie is exclusief reiskosten.

Casa Joop

Casa Joop is gelegen op een heuvel in het pittoreske Magnano, in het noorden van Piemonte. De omgeving is werkelijk schitterend en biedt voor ieder wat wils. Je kunt er volop genieten van de natuur, maar je verblijf is ook prima te combineren met een stedentrip. Turijn, Aosta en Milaan liggen op rijafstand. Het wonderschone meer van Viverone is eveneens bereikbaar. Casa Joop is een authentiek Italiaans landhuis met drie luxe bed en breakfast-kamers, een sfeervolle gemeenschappelijke ontbijtruimte en een fraai, groot terras.

Winnen

Ben jij toe aan de Italiaanse zon en een verblijf in Casa Joop?* Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar. Kijk voor meer foto’s van de accommodatie op www.casajoop.nl.

* Let op: de winactie is exclusief reiskosten. Deze zijn voor eigen rekening.

SNACKS | WIN

Bron: LINDAnieuws | Foto: Foter

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Danielle NooijenDanielle Nooijen

Ik ben dol op Italië! Dit zou het eerste jaar zijn dat ik niet naar Italië op vakantie zal gaan, dus hoe heerlijk zou het zijn om er toch een weekendje tussenuit te kunnen en te genieten van de geweldige omgeving daar. En het liefst zou ik dan een keer mijn mama meenemen, om haar ook even heerlijk te laten relaxen! Dat is weer eens wat anders dan een weekendje weg op Nederlandse bodem.

margot kleijnmargot kleijn

Super leuk , ben daar nog niet geweest met mijn man ,dit jaar 35 jaar bij elkaar ,lijkt me een mooie aangelegenheid ;-))

Marieke van RijnMarieke van Rijn

Mega leuk voor mijn ouders ( Joop &Marja). Overigens zijn ze ook dol op het bezoeken van B&B’s dus dit zou de perfecte match zijn. Ze zijn deze zomer 30 jaar getrouwd dus het zou een mooi cadeau zijn om te geven aangezien wij er zelf niet bij kunnen zijn op die dag.

Melissa de MaaMelissa de Maa

Naar alle scriptie stress heerlijk relaxen in het bella italia!

Marie van den BergMarie van den Berg

Op reis met mijn zoon voordat hij het nest verlaat, naar zijn lievelings-.... Italië!

Gisella van OlstGisella van Olst

Mijn grootste wens is om naar Italië op vakantie te gaan en om het echte authentieke Italië gevoel te beleven. Na een enorm heftige tijd en 3 jaar geen vakantie zou ik als alleenstaand moeder ontzettend graag hier willen bijtanken en genieten. De perfecte manier om mijn moeder letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten en haar te bedanken voor alle steun.

mik besselmik bessel

Milaan bezoeken staat al een tijd op ons verlanglijstje, maar het is er nog niet van gekomen. Drie nachten (!) in Casa Joop zouden dus fantastisch zijn. Het landhuis ziet er schitterend uit en de vriendelijkheid straalt van gastvrouw Astrid af, dus ik denk ik hier, met mijn man, een toptijd zal hebben!

Esther HEsther H

Dit zou heel leuk zijn! Normaal ga ik altijd op vliegvakantie, maar dit jaar willen we met de auto richting Zuid Europa gaan. Een paar nachtjes hier zou superleuk zijn!

Marieke BlankendaalMarieke Blankendaal

Droompaleis op een droomplek, die droom laat ik graag uitkomen!

Natasja Z.Natasja Z.

Casa Joop is waar ik aan toe ben en op hoop! Mantelzorg voor demente schoonmoeder, maar ook oude pakhuis vol door haar verzamelwoede, moeten we legen...we zitten echt om rust, me-en quality time verlegen. Daarnaast ons eigen huishouden nog bestieren, tijd tekort, maar voor Casa Joop (waar ik door alle poeha op hoop) zal ik hopelijk wat rust voor mij en mijn man in de zon versieren!

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser