Advertorial

Afstoffen die glitterjurk: jij kunt naar de première van 'Niemand in de Stad'

Afstoffen die glitterjurk: jij kunt naar de première van 'Niemand in de Stad'

Het Nederlands Film Festival opent in oktober met ‘Niemand in de Stad’De film is mede tot stand gekomen dankzij fashionmerk ten Cate en namens dit merk mogen we een aantal premièrekaarten weggeven.

Maar wacht even, Niemand in de Stad, is dat niet een boek?

Crowdfunding

Dat klopt. De roman (uit 2012) is geschreven door Philip Huff en nu verfilmd door Michiel van Erp, bekend van documentaires als Pretpark Nederland en Moordverhalen. Van Erps eerste speelfilm is door een succesvolle crowdfundactie tot stand gekomen. Ook textielmerk ten Cate heeft hieraan bijdragen: tijdens de film dragen de acteurs de Goods-boxershorts en de Secrets-lingerie van het oer-Hollandse merk.

Vrouwelijk zonder getut

Even over dat ondergoed dan. Ten Cate heeft voor heren een nieuwe stylish lijn. Denk aan een pyjamabroek en boxers van mooi geweven stof, allebei van honderd procent verfijnd katoen. Voor dames is er ten Cate Secrets. Een ultiem vrouwelijke collectie, maar dan zonder get(r)ut. Secrets is gemaakt van hoge kwaliteit polyester met een vleugje elastaan. Een combinatie die niet alleen zacht en sensueel is, maar ook heerlijk zit. En: door de onzichtbare naden is het niet zichtbaar onder je bovenkleding.

Niemand in de stad

Niemandsland

Terug naar de film. Niemand in de Stad is een coming of age-verhaal over vriendschap en verlangens, tegen de achtergrond van het Amsterdams Studenten Corps – dus veel bier, feest en jonge mensen in ondergoed. In het niemandsland tussen jeugd en volwassenheid hebben hoofdpersonen Matt, Jacob en Philip de ruimte om zichzelf opnieuw uit te vinden. Maar hoe doe je dat als de mogelijkheden zo groot zijn?

Win kaarten

Schrijver Philip Huff schreef zelf het scenario en de hoofdrollen worden vertolkt door Minne Koole (Philip), Jonas Smulders (Matt) en Chris Peters (Jacob). De officiële première van Niemand in de stad is op 1 oktober en jij kunt erbij zijn. Ga naar de website van ten Cate en lees hoe je kans maakt.

SNACKS | ADVERTORIAL

Bron: ten Cate | Foto: ten Cate

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser