Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

win enjoy! gidsjes

win enjoy! gidsjes

Op pad met je grote liefde? Of liever iets doen in je eentje? Freelancer Pauline Egge schreef twee ENJOY! gidsjes die over

die onderwerpen gaan. In Shortbreak for Two staan romantische hotelletjes (van Nederland tot Marrakech) en tips voor het ultieme liefdesontbijtje. In Een Moment voor Jezelf word je geïnspireerd om met een personal shopper de stad in te gaan of juist een cursus fotografie te gaan volgen.

winnen
wat is jouw ultieme romantische tip? we geven 3 x 2 boekjes weg aan de leukste reacties.

De actie is helaas al gesloten, de winnaar is bekend gemaakt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 


FacebookTwitterMore...

SNACKS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

SarahSarah

Thuis gezellig maken, lekkere wijntjes drinken en elkaar het hemd van het lijf vragen - alles wat je altijd al van elkaar wilde weten!

CeesCees

kietelen!

sandrasandra

gewoon een beetje aandacht voor elkaar......

LauraLaura

Romantisch vind ik dat partners elkaar zichzelf laten zijn, geen poespas, maar elkaar vrijheid gunnen en er samen van genieten!

BerdieneBerdiene

Kleine gebaren vind ik al ontzettend romantisch. Er hoeft geen heel attractiepark tevoorschijn worden getoverd voor romantiek. Wat ik heel romantisch vind is een glazen pot helemaal gevuld met zelf geschreven briefjes van je man. Op deze briefjes staan dan lieve woordjes, complimentjes maar ook grappige uitspraken over jullie relatie. Iedere ochtend mag je dan een briefje pakken. De dag begint dan al meteen met romantiek! Beter kan niet, toch?

wendy viskilwendy viskil

in een grote slaapkamer je eigen tentje bouwen en het romantisch maken met kaarsjes zodat het net lijkt alsof je op vakantie bent...

PeggyPeggy

Romantiek hoeft niet altijd moeilijk en ingewikkeld te zijn! Een lief briefje met hartjes snoepjes in zijn lunchtrommeltje is al een hele verrassing! Of eventjes een lief gedichtje op de sms laat weten dat je nog altijd verliefd bent en aan je lief denkt!

RoosRoos

Met je liefje afspreken in de stad. Stiekem heb je al hapjes en flesje wijn bij je, want je gaat picknicken. Zo romantisch!

simonesimone

Mijn ultieme romantische trip? Maakt niet uit, zo lang ik maar met mijn lief ben!Al zitten we ergens in een hutje op de hei, samen maken we er zeker een mooie tijd van.

NanceNance

Mijn ultieme romantische tip is om als je relatie een flinke oppepper kan gebruiken even er samen tussen uit te gaan, zonder mobiel, zonder laptop, al is het maar een wandeling in de bossen. Even helemaal alleen samen, doet goed.

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser