Advertorial

Win een reis naar Ibiza met Cola-Cola (en alvast wat tips voor als je daar dan bent)

Win een reis naar Ibiza met Cola-Cola (en alvast wat tips voor als je daar dan bent)

Wat past er nou beter bij elkaar dan stralend strandweer en een ijskoud Coca-Cola? Precies, weinig. Daarom geeft Coca-Cola deze zomer wekelijks een droomvakantie weg. Naar Ibiza, bijvoorbeeld.

Anne de Buck, van Your Little Black Book, kent het eiland goed en deelt haar beste tips. Ook handig als je sowieso al eens naar Ibiza wilde – prijswinnaar of niet.

Verborgen strandje
Het Spaanse eiland is meer dan feesten en luxe beachclubs, weet Anne. “Ibiza is echt zo’n bestemming die vol verborgen pareltjes zit.” Zo heeft het eiland veel verstopte strandjes, die je maar nét moet weten te vinden. “Een van mijn favoriete ‘verborgen’ strandjes op Ibiza is Aguas Blancas in het noordoosten. Via een pad en wat steile treden ga je naar beneden totdat je bij het strand komt.” Aan het einde van het strand staat een klein strandtentje, voor die heerlijk verkoelende Coca-Cola.

Kijken, kijken…
Wie weleens op Ibiza is geweest, kent ongetwijfeld hippiemarkt Las Dalias. “Maar sinds een paar jaar is er een veel kleinere, en nog redelijk authentieke hippiemarkt in het dorpje San Joan”, vertelt Anne. Lees: een stuk minder druk, en een stuk minder commercieel. “Op zondagmorgen verandert het dorpsplein hier in een openluchtmarkt en krijg je weer dat echte Ibiza-gevoel.” Kijk, dat wil je.

De stad als kunstwerk
Fan van streetart? Dan kun je tijdens het Bloop Festival in San Antoni je hart ophalen. “Hier komen kunstenaars van over de hele wereld om te gekke murals te maken. Langzaam maar zeker verandert de stad in een openluchtgalerie.” Dit jaar is het festival van 23 augustus tot 16 september. Ben je meer een filmliefhebber? Dan moet je zeker naar Amante Beach Club, waar je klassiekers kunt bekijken op groot scherm in de buitenlucht. Anne: “Een aanrader. Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan vooraf je tickets.”

Eten en de zon in de zee zien zakken
Dan, niet geheel onbelangrijk: eten. “Veel van mijn favoriete restaurants op Ibiza zijn de zaakjes op de stranden in de buurt van Es Torrent en Cala D’hort of juist de restaurants in het midden van het eiland. La Paloma blijft een favoriet (wel even reserveren), net als visrestaurant Es Torrent, waar je onder de bomen kunt eten met uitzicht op zee.” Pik je meteen die mooie zonsondergang mee. Hoewel, Anne weet nog wel een betere plek: “Bij Cala D’Hort heb je prachtig uitzicht op het eilandje Es Vedra. Ga er vroeg heen om een plek te veroveren op één van de betonnen plateaus net boven het strand.”

Winactie
Al helemaal in de vakantiestemming? Dachten we al. Om kans te maken op een van de 74 droombestemmingen van Coca-Cola, scoor je een blikje of flesje met het speciale etiket. Onder het label, de dop of het lipje vind je een actiecode die je op de actiepagina cocacola.nl/summer kunt invoeren. Wie weet win jij een reis naar Ibiza. Of naar een van de andere heerlijke zonbestemmingen.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Coca-Cola | Foto: Coca-Cola

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser