Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

We zoeken stug door: 6 x deze hints haalden we uit de eerste aflevering van 'Wie is de Mol?'

Vanavond is alweer de tweede aflevering van ‘Wie is de Mol?’ te zien. Maar de eerste is nog lang niet uit ons geheugen verdwenen, want die zat – zoals altijd – weer vol met aanwijzingen. 

| Maaike van de Graaf

Maar weten we natuurlijk niks zeker.

Lees ook
‘Wie is de Mol?’ is weer begonnen en hierom vonden kijkers dit de beste start óóit

De eerste aflevering
De eerste aflevering van het populaire programma bracht de nodige aanwijzingen met zich mee. Althans, dat denken we. Want niks is zeker bij Wie is de Mol? Zo moest Ron Boszhard het spel meteen weer verlaten, maar denkt menig Twitteraar dat hij weer terugkeert. Waarom? In de leader van het programma is hij namelijk wél te zien in Georgië, de bestemming waar de andere deelnemers aan het einde van de aflevering naartoe gingen.

Er is meer
Maar het zou Wie is de Mol? niet zijn als er niet nog meer aanwijzingen in het programma zouden zitten. En dus zetten wij ze onder elkaar.

1. ‘Bok Raaj Kam’ betekent in het Hmong’s ‘gekleurde glazen’. En die draagt Jean-Marc. 

2. Tijdens de test en de executie zegt Art niet, in tegenstelling tot alle andere seizoenen: “Behalve de mol, die hoeft nooit naar huis.” Zouden Loes Haverkamp, Jan Versteegh en Jean-Marc van Tol zeker niet de mol zijn? 

3. Deze oplettende kijker is erachter gekomen dat schrijver Simone de Beauvoir het boek ‘Een verhaal apart’ schreef. En dat was ook de naam van de eerste aflevering. Is Simone dan de mol?

3. Drie stippen betekenen in morsecode de letter ‘S’. Zou Simone of Stine de mol zijn? 

4. En wat betekenen deze aanwijzingen?

5. Wat mollen doen? Uit de grond kruipen. En dat doet deze mevrouw in dit filmpje met Jan Versteegh dus ook. 

6. Deze oplettende twitteraar heeft het bord in de leader eens goed onderzocht. En wat blijkt? Daar staat omgekeerd Emilio. 

SNACKS | TV

Bron: Wie is de Mol Hints | Foto: AVROTROS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser