Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Wat wil je nog meer: deze woontrend is goed voor je portemonnee én je humeur

Wat wil je nog meer: deze woontrend is goed voor je portemonnee én je humeur

Oktober is bij veel winkels woonmaand: het ideale moment om je woning een opknapper te geven. En wie denkt dat je daar een compleet nieuwe inboedel voor moet aanschaffen, heeft het mis. 

Met PowerView Motorisation van Luxaflex regel je namelijk met één druk op de knop de optimale sfeer in huis.

Winterdip de baas

Of je nu graag slaapt in het pikkedonker, het fijn vindt om wakker te worden door de ochtendzon of je winterdip met een licht huis de baas wil zijn: stel het in via de app op je smartphone of tablet, de techniek doet de rest. Geen zin in knopjes? PowerView berekent speciaal voor jou wanneer de zon opkomt en brengt je raamdecoratie vervolgens automatisch in beweging – hoef je niets voor te doen. Én het scheelt je nog bakken stroom ook.

Veilig voor kinderen

Denk je nu: ‘Niet wéér een afstandsbediening erbij’? Geen zorgen, want het apparaat is zelfs met je stem te bedienen. En op afstand: ideaal als je op vakantie bent. Verder is-ie draadloos (veilig voor kinderen, dus) en toepasbaar op bijna alle producten van Luxaflex: van de Silhouette Shades – die ongezellig fel licht verandert in een zachte teint – tot de Duette Shades*.Dit is een elegante, energiezuinige collectie die door de honingraatstructuur ’s zomers warmte weert en ’s winters juist warmte vasthoudt.

*De vernieuwde collectie Duette Shades is trouwens uitgebreid met een duurzame stof die bestaat uit 25 procent bamboe. Ook zijn er nieuwe patronen en kleuren toegevoegd. Word je vast blij van.

SNACKS | WONEN | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Luxaflex | Foto: Luxaflex

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser