Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

We moesten er even op wachten, maar hij is er: de trailer van het tweede seizoen 'Soof'

Ze is onhandig, zorgzaam en ontzettend ontnuchterend. We hebben ‘Soof’ gemist. Gelukkig is ze op 29 november terug op Videoland met het tweede seizoen.

| Laura van der Molen

Als we de trailer moeten geloven, wordt het weer een feest.

Soof in een notendop

Soof en Kasper zijn uit elkaar en hun tweeling pendelt tussen de twee huizen van hun ouders. Kasper probeert samen met Josine de perfecte ouders te spelen voor hun baby. En Soof loopt een man tegen het lijf waar niemand omheen kan. Voor wat extra chaos is de tweeling ook nog enorm aan het puberen en Soofs dochter Sascha vertrekt naar Amerika voor een paar maanden. Ondertussen probeert Joy KookSoof draaiende te houden en zijn Hansje en Gerrit druk met de voorbereidingen van hun eigen bruiloft. En alsof dit nog niet genoeg hectiek is, krijgt Soof ook nog eens haar eigen tv-kookprogramma met behulp van Jim. Kortom: het nieuwe seizoen van Soof heeft genoeg ingrediënten voor heerlijk komische scènes en verhaallijnen.

IJzersterke cast

En wanneer kunnen we dit tweede seizoen dan bekijken? Dat kan vanaf 29 november op Videoland. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen en heeft weer een ijzersterke cast: Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Anneke Blok, Elise Schaap, Barbara Sloesen, Robert de Hoog, Dick van den Toorn, Bert Luppes, Brent & Niek Schoemaker, Bente Fokkens en Roos Dickmann.

Lees ook
Van swingende stellen tot (oer-Hollandse) thrillers: 7 x series die je zéker wil zien in november

VIDEO'S | SNACKS | TV | KIJKEN, KIJKEN, KIJKEN | LEKKER KIJKEN

Bron: Millstreet Films / Videoland | Foto: Still uit video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser