Advertorial

Waarom stylist Danie Bles nog geen dag zonder chocolade kan

Waarom stylist Danie Bles nog geen dag zonder chocolade kan

Na het avondeten, tijdens het kijken van een film of het lezen van een boek: stylist Danie Bles kan zich misselijk eten aan chocolade.

“Het maakt die mooie momentjes af”, zegt ze.

Knokke
Die chocoladeverslaving (zoals ze het zelf gerust noemt) begon in haar jeugd. “Dan was ik samen met mijn beste vriendinnetje en haar ouders op vakantie in Knokke, huurden we een fiets, haalden we een gegrilde kip bij de poelier en fietsten we voor het toetje door naar de Godiva boutique.” Welke smaak dan absoluut niet mocht ontbreken? Melkchocolade met pralinévulling: een stukje chocolade dat ze zelfs nu nog, jaren later, koopt bij Godiva als ze voor werk in Parijs is.

‘Ik hou niet van troep’
“Ik ben überhaupt een echte zoetekauw”, vertelt Danie. “Na het eten wil ik pure chocolade met espresso, zit ik op de bank met een boek dan neem ik melkchocolade met thee (het liefst melkchocolade met pralinévulling  in de vorm van een schelp van Godiva) en een kaasplankje is niet compleet zonder chocolade als toetje.” Er ligt bij de stylist altijd chocolade in huis en ze kan dan ook stellig zeggen dat ze geen dag zonder kan. “Dan zou ik echt moeten afkicken. Al moet ik wel zeggen: ik hou van kwaliteit, geen troep. Een slechte reep voorschotelen is het ergste wat je kunt doen.”

Kijk voor meer leuke winacties, weetjes en tips op de Goddelijk Genieten kalender die mede mogelijk gemaakt wordt door Godiva.

SNACKS | ADVERTORIAL | BEKEND | ETEN & DRINKEN | INTERVIEW

Bron: Godiva | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser