snacks

Volgens deze yogadocent is een split dé manier om je gezondheid te verbeteren

Volgens deze yogadocent is een split dé manier om je gezondheid te verbeteren

Mocht je denken dat niet iedereen de split kan, dan heb je ’t mis. De Japanse yogadocent Eiko leert je in vier weken lenig worden. En dat levert ook nog eens een betere gezondheid op.

| Maaike van de Graaf

Ja, wij voelen ook alles al scheuren terwijl we nog niet eens begonnen zijn. Toch schijnt echt iedereen het te kunnen, in Japan is de split een heuse hit.

Lees ook
Zo, doe maar lenig: Miley Cyrus laat in ‘The Tonight Show’ zien dat ze héél soepel is

Zullen we splitten
Yogadocent Eiko stelde een programma op waarin iedereen, dus van alle leeftijden en met elke fitnessniveau, de split kan leren. In vier weken met slechts vijf minuten stretchen per dag wordt je mega lenig en wordt de split de normaalste zaak van de wereld. In Japan is ’t programma van Eiko een hype en dus moeten wij er langzamerhand ook maar aan gaan geloven. Want als iedereen kan splitten, kunnen wij ’t ook.

En nog gezond ook
En zo’n split doen schijnt nog gezond te zijn ook. Je wordt er uiteraard flexibeler van, krijgt minder last van rugpijn, een betere bloedsomloop én een strakkere buik. Klinkt dit als muziek in de oren en denk je: wat ze in Japan kunnen, kunnen wij ook? Het boek van Eiko met het ‘split’-programma bestel je hier.

SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND

Bron: Kosmos Uitgeverij | Foto: Giphy

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser