snacks

Verwen jezelf: test Kneipp Silky Secret voor LINDA.LAB

Verwen jezelf: test Kneipp Silky Secret voor LINDA.LAB

Kneipp bad- en doucheproducten en theeën, klinkt veel mensen bekend in de oren. Slechts weinigen weten dat je bij Kneipp ook aan het juiste adres bent voor de fijnste lichaamsverzorgingsproducten.

Zo is er binnen de nieuwe lijn Kneipp Silky Secret, een body lotion die je – de naam zegt het al – een zijdezachte huid bezorgt. Proberen? Dat kan.

Zááálig
LINDA.LAB is namelijk op zoek naar 100 vrouwen die deze heerlijke body lotion uit deze Silky Secret-lijn willen testen. De lotion verzorgt je huid intensief dankzij de hoogwaardige melkproteïnen en natuurlijke oliën. Net als alle andere producten van Kneipp is-ie vrij van conserveringsmiddelen, siliconen, minerale oliën, mild voor alle huidtypen en niet getest op dieren. Dankzij de lichte textuur smeert-ie als een zonnetje. Ook trekt de lotion razendsnel in en plakt niet. Dus zélfs voor de haastigen onder ons is er tijd voor zo’n ultiem verwenmoment, aangezien je na het smeren meteen in de kleren schiet.

Je huid op haar best
De Silky Secret-lijn bevat een exclusieve, voedende formule met melkproteïnen, zijdeboombloesemextract en een heilzaam werkende wonderolie voor een intense verzorging en een stralende teint van de huid. Daarnaast halen de natuurlijke oliën het beste in ieder huidtype naar boven: ze versterken de bovenste huidlagen en verminderen vochtverlies in de diepere lagen.

Aandacht voor de buiten- én binnenkant
Je huid goed verzorgen, is hartstikke belangrijk, maar vergeet vooral je zintuigen niet. Omdat beiden positieve aandacht verdienen, maakt Kneipp verwenproducten voor lichaam én geest. De Silky Secret Body Lotion geeft je dan ook meer dan alleen een stralend uiterlijk. De zachte, luxe geur streelt de zintuigen en werkt heerlijk rustgevend.

Proberen? Geef je op
Gebruik je regelmatig body-producten en kun je niet wachten om de Silky Secret Body Lotion van Kneipp te proberen? Meld je hier dan nu aan voor dit heerlijke LINDA.LAB met Kneipp. Je ontvangt dan een email met een oproep om de Silky Secret Body Lotion van Kneipp uit te proberen. Kort daarna hoor je of je bent geselecteerd voor het testpanel.

Kijk hier voor meer informatie over Kneipp.

SNACKS | LINDA.LAB

Bron: Kneipp | Foto: Kneipp

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Elly van DongenElly van Dongen

Verwennerij voor mezelf, graag!

I.OudshoornI.Oudshoorn

Heerlijk! Ik doe graag mee

Ingrid Van DuijlIngrid Van Duijl

Lekker! Ik doe graag mee!

Stephanie vdStephanie vd

leuk!

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser