snacks

Van 'hip shoppen' tot 'koninklijke wandeling': ontdek Den Haag als een echte Hagenees

Van 'hip shoppen' tot 'koninklijke wandeling': ontdek Den Haag als een echte Hagenees

Met de gratis tool ‘Haagse routes’ leer je Den Haag op een hele andere manier kennen. Je kiest zelf welke bezienswaardigheden je wilt zien.

| Cheyenne Esajas

En het mooie is: het is geen onduidelijke plattegrond, maar een leuke en overzichtelijke route door de stad met unieke illustraties.

Lees ook
Deze app geeft tips en aanwijzingen voor het maken van de perfecte selfie

Routes
Als bezoeker van Den Haag kun je met de tool ‘Haagse routes’ een eigen route kiezen, gebaseerd op je interesses. Er zijn routes zoals ‘hip shoppen’, de ‘koninklijke wandeling’ en ‘door bos en duin naar zee’. Elke maand wordt er een nieuwe route toegevoegd en elke route heeft unieke illustraties, gemaakt door digitale artiest Guillaume Kurkdijan.

Uniek
Tijdens de routes zie je interessante plekken, verborgen hoekjes en de hotspots van Den Haag. Tijdelijke evenementen zoals festivals en tentoonstellingen worden door veel vergelijkbare tools niet meegenomen in de routes, maar dit doen de ‘Haagse routes’ wel.

Website
Om gebruik te maken van ‘Haagse routes’ hoef je geen app te downloaden, maar ga je gewoon naar de website. De rondleidingen zijn speciaal ontworpen voor mobiel gebruik en tijdens het lopen ontvang je nauwkeurige aanwijzingen, zodat je niets mist.

SNACKS | LIFESTYLE | CULTUUR

Bron: Haagse routes | Foto: Haagse routes/Guillaume Kurkdijan

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser