Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Van ballen tot kransen: 7 x topcadeaus voor onder de boom

Van ballen tot kransen: 7 x topcadeaus voor onder de boom

De zak van Sinterklaas heeft plaatsgemaakt voor de boom van kerst. En daar horen cadeautjes onder. Even geen inspiratie? Wij zetten wat tips voor je op een rij. 

| Maaike van de Graaf

Laten we beginnen met een gratis tip: LINDA. heeft de fijnste cadeaus geselecteerd, die je nu met korting hier koopt.

Lees ook
LINDA. en Janice ontwerpen kersttrui (die je ook ná de feestdagen nog wil dragen)

1. Een kerstbal van Milestone.
Voor degene die net een baby hebben gekregen is deze kerstbal van Milestone extra leuk. Op twaalf meegeleverde papiertjes kun je elk jaar een herinnering van je kind schrijven en in de bal doen. Na twaalf jaar heb je dus een herinneringsbal voor je zoon of dochter. Das weer wat anders dan een normale kerstbal in de boom.

2. Workshop kerstkrans maken bij Bloomon.
Dit cadeau is niet zozeer één voor onder de boom, maar meer eentje voor ernaast. Bij Bloomon kun je namelijk de hele maand op verschillende plekken in Nederland kerstworkshops volgen. Samen met de stylisten van Bloomon maak je je eigen kerstkrans, die je uiteraard zelf mee naar huis mag nemen.

3. Handzeep van The Gift Label.
Speciaal voor de kerstdagen heeft het Amsterdamse merk The Gift Label een handzeep gelanceerd. Eentje die uiteraard reinigt, maar ook nog eens verzacht en verzorgend is. Leuk extraatje; de verpakking van de zeep ziet er sprankelend uit en matcht dus uitstekend met de glimmende ballen in de boom.

4. Een Star Wars-set
Speciaal voor de kinderen is dit cadeau opgenomen in het lijstje. Het Star Wars-boek bevat feitjes en weetjes over de films én een houten uitdrukplaat. Waar je zoon of dochter een eigen 3D-versie van de A-wing uit Star Wars bouwt.

5. Adventkalender van Molton Brown.
De Londense geurexperts van Molton Brown hebben dit jaar weer een aantal geuren gemaakt en die brengen ze uit in een adventkalender. Elke dag haal je dan een andere geur uit de kalender en zit je gegarandeerd welriekend aan het kerstdiner.

6. Mega bucketlist van Coolgift.
Iedereen heeft wel een bucketlist in z’n hoofd zitten met dingen die je altijd al hebt willen doen. Maar om te zorgen dat je ze écht niet vergeet, kun je nu deze megagrote bucketlist onder de boom leggen. Op de bucketlist in posterformaat kun je honderd activiteiten afvinken waarbij elke keer een stukje tekening verschijnt. Alles afgevinkt? Dan houd je een heus kunstwerk over. 

7. Een persoonlijke voucher van Hotelgift.
Croissantjes, verse jus d’orange en een zacht gekookt eitje als ontbijt bestellen via roomservice terwijl je nog even in bed onder het donzen deken ligt. Wie droomt daar toch niet van? Leg onder de boom een voucher van Hotelgift en trakteer op een hotelovernachting.

SNACKS | MODE | LIFESTYLE | KERSTMIS

Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser