snacks

Universitair docent (63) wordt 'per ongeluk' stijlicoon

Universitair docent (63) wordt 'per ongeluk' stijlicoon

Docent aan de universiteit van Fordham (New York) Lyn Slater prikte tijdens New York Fashion Week een vorkje met een vriend. Toen ze naar buiten liep, wist ze niet wat haar overkwam.

| Martine Schut

Hordes fotografen en buitenlandse studenten wilden een foto van de excentriek geklede vrouw.

Lees ook
Stijlicoon Iris Apfel (94) staat model voor Australisch merk

Accidental Icon
En zo werd Lyn van de één op andere dag een stijlicoon. De docent was zo overdonderd door de aandacht, dat ze besloot een modeblog te starten met foto’s van haar opvallende kleding. Et voilà: de site Accidental Icon (hoe toepasselijk) was geboren. “Het maakt niet uit hoe oud je bent, je moet gewoon dragen waar jij je prettig in voelt”, zo vertelde Lyn onlangs tijdens een interview met Refinery29.

Model
Inmiddels heeft ze op Instagram meer dan 146.000 volgers, staat ze onder contract bij modellenbureau Elite en heeft ze gewerkt met merken als Mango en Uniqlo.

When your hair is not the only silver you like to wear. Thanks @mango #AStoryOfUniqueness #MangoGirls #AgeIsNotAVariable

A post shared by Accidental Icon (@iconaccidental) on

#AgeIsNotAVariable

A post shared by Accidental Icon (@iconaccidental) on

Een dag samen met je vriendinnen lachen, proeven en shoppen? Kom naar het LINDA.festival op 10 & 11 juni. Bekijk het programma en koop tickets hier. Pssst… Linda komt ook.

SNACKS | MODE | LIFESTYLE | BUITENLAND

Bron: Bored Panda | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser