Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Hier boek je een uniek nachtje tussen de tulpen (maar je moet wel snel zijn)

Hier boek je een uniek nachtje tussen de tulpen (maar je moet wel snel zijn)

Genieten van onze tulpen zónder dat je last hebt van een eindeloze stroom toeristen? En dan ook nog de volgende dag wakker worden in een zee van bloemen? Klinkt onmogelijk, maar het kan.

Want dit voorjaar heeft Booking.com een doorzichtige luchtbel met panoramisch uitzicht in de Keukenhof opgesteld: een unieke (slaap)ervaring die je niet snel vergeet.

‘Wie het eerst komt’

De bel is van alle gemakken voorzien, je hebt twee dagen toegang tot het hele park, krijgt een diner aangeboden en ook het ontbijt de volgende ochtend zit erbij inbegrepen. Schade? Slechts € 69. Maar voordat je er op je dooie gemak een datumprikker bij pakt, waarschuwen we: boeken gaat op basis van ‘wie het eerst komt’ en kan alleen op 20, 21 of 22 april. Wees er dus snel bij.

Hoogste slaapkamer van Europa

Het is overigens niet de eerste keer dat de boekingswebsite unieke locaties aanbiedt: eerder kon je een nacht doorbrengen in de hoogste slaapkamer van Europa in de top van The Shard in Londen. Ook waren er overnachtingen in de tourbus van artiest Nick Jonas in Los Angeles, inclusief gastoptreden van de zanger zelf.

‘Trots’

“We zijn trots dat we het voor reizigers mogelijk maken om de wereld echt te ervaren”, zegt Pepijn Rijvers van Booking.com. “Denkend aan onze Nederlandse afkomst en het heuglijke gevoel dat iedereen hier heeft als de eerste tulpen beginnen te bloeien, kunnen we niet wachten tot de eerste gasten wakker worden tussen de tulpenvelden.”

Nachtje tussen de tulpen boeken? Dat kan hier, maar is alleen mogelijk op 17, 18 en 19 april vanaf 10.00 uur ’s ochtends voor een overnachting voor twee personen op 20, 21 of 22 april. Per dag is er één nacht te boeken. De prijs van een overnachting in de luchtbel is € 69. Dit bedrag staat symbool voor het 69-jarig bestaan van Keukenhof.

 

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Booking.com | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser