snacks

No shit: deze trouwjurken zijn prachtig en gemaakt van... toiletpapier

No shit: deze trouwjurken zijn prachtig en gemaakt van... toiletpapier

Op een heuse ‘Toilet Paper Wedding Dress Contest’ gingen ontwerpers deze week de strijd met elkaar aan om hun jurk tot beste trouwjurk van toiletpapier te laten kronen. Ze werden práchtig.

| Verena Verhoeven

Dus mocht je ooit om een trouwjurk verlegen zitten: je kunt altijd nog aan de slag met wc-papier.

Lees ook
Deze oplossing voor toiletteren in je trouwjurk is even simpel als fantastisch

Jurken van toiletpapier

Het was dit jaar alweer de veertiende editie van de opvallende wedstrijd. Ontwerpers konden hun jurken insturen en de tien beste jurken verdienden een plek in de grote finale in New York. Die jurken werden afgelopen woensdag gepresenteerd aan een jury die er vakkundig naar keek. Op de site van de organisatie is te lezen dat er gelet werd op ‘precisie, creativiteit, originaliteit, vakmanschap en de hoeveelheid gebruik van toiletpapier’. Er worden tussen de vier en 77 (!) toiletrollen gebruikt per jurk.

Geldprijzen

De ontwerper van de jurk die als beste naar voren kwam, heeft maar liefst tienduizend dollar gewonnen. De tweede plaats kreeg vijfduizend dollar en de derde plek was goed voor 2500 dollar. De publieksfavoriet kreeg nog eens duizend dollar. Da’s allemaal niet mis dus. En dat allemaal voor een jurk van toiletpapier? Ja, maar dat is geheel terecht. Kijk maar. De winnaar van dit jaar hebben we onderaan gezet.

 

SNACKS | MODE | LIFESTYLE

Bron: Cheap Chic Weddings | Foto: Cheap Chic Weddings

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser