Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

De Tinder-bio van deze vrouw met één arm zit vol humor

De Tinder-bio van deze vrouw met één arm zit vol humor

De linkerarm van de Amerikaanse Lauren (20) werd een jaar geleden geamputeerd. In haar bio op Tinder stipt ze dat met humor aan, en, je raadt het al, die gaat hartstikke viral.

| Lisa Koetsenruijter

En zo maken we gelijk kennis met Laurens leuke Twitteraccount.

Lees ook
Solange deelt goudeerlijke selfie en krijgt applaus van haar volgers

Scooterongeluk
Lauren woont in San Diego. Vorig jaar kreeg ze een ongeluk op haar scooter. Omdat ze te hard reed, verloor ze controle over het stuur. Ze viel van haar scooter en raakte daarbij een verkeersbord, dat door haar arm heen sneed. Na de amputatie voelde ze zich ‘nogal defensief en boos’, vertelt ze aan The Huffington Post. Ze besloot zich tot Twitter te wenden om steun te zoeken en de dingen die ze meemaakte te delen.

‘Arms dealer’
Haar humoristische berichten kunnen rekenen op veel positieve reacties. “Dat toont me dat mensen me nog steeds mooi vinden, en een arm minder me geen minder persoon maakt”. Een week geleden paste ze dezelfde dosis humor toe op haar Tinder-omschrijving. Daarin valt te lezen dat haar beroep wapenhandelaar is (arms dealer in het Engels), en geeft ze verschillende aspecten van zichzelf scores: ‘Gezicht 10/10, lichaam 9/10, persoonlijkheid 20/10, armen 1/2’. Ook zegt ze ‘hands down‘ de beste vangst te zijn op de datingapp.

Het regent likes
Die bio belandde, oh goeie tijden van het internet, op Twitter en gaat daar als een trein. Sinds dinsdag staat de tussenstand op bijna zestigduizend likes en meer dan vijftienduizend retweets. En, hoe doet Lauren het op Tinder? “Ik krijg veel matches en superlikes vanwege mijn bio, maar ik gebruik het voornamelijk voor de lol. Ik hoef nog niet echt iemand te ontmoeten.” Wel laat ze nog even weten waar ze naar op zoek is: “Iemand met hetzelfde gevoel voor humor, die zichzelf niet te serieus neemt.”

SNACKS

Bron: HuffPost | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser