snacks

Deze horrorfilm zorgde voor flink wat ophef en is nu eindelijk te zien

Onwetende YouTube-kijkers in Engeland kregen de trailer van de horrorfilm ‘The Nun’ als reclamefilmpje te zien en die is zo ontzettend eng dat er heel wat commotie ontstond. Vanaf vandaag is de film te zien in de bioscoop.

| Alexandra Vandenberghe

Durf jij het aan om de film te kijken?

Plot

De horrorfilm The Nun maakt deel uit van de The Conjuring franchise. Klinkt je misschien bekend in de oren? Deze zenuwslopende horror doet er nog een klein stapje bovenop. Het verhaal speelt zich af in een klooster in Roemenië, waar een non zelf een einde aan haar leven maakt. Om te onderzoeken wat zich hier heeft afgespeeld, worden een priester en een non samen door het Vaticaan naar Roemenië gestuurd. Je voelt ‘em waarschijnlijk al aankomen, want in het klooster wacht hun echt geen gezellige ontvangst. Ze ontdekken daar al snel het geheim achter de dood van de jonge non en riskeren hun leven door oog in oog te staan met een demonische kracht.

Ophef

Je hebt genoeg horrorliefhebbers die smullen van dit soort spannende films, maar van de angstaanjagende trailer werd niet iedereen enthousiast. Om ervoor te zorgen dat de zaal vol knikkende knieën zou zitten, werd de trailer gebruikt als reclamefilmpje op YouTube. Kijkers kregen eerst de vraag om hun geluid zachter te zetten om vervolgens een halve seconde later de schrik van hun leven te krijgen, door het zien van een beeld uit de film en het horen van een verschrikkelijk geluid. Het gebruik van deze jump scare traumatiseerde heel wat YouTube-kijkers. Onderstaande tweet die andere personen wilde waarschuwen ging viral en sommige mensen eisen dat de reclame van YouTube wordt gehaald.

YouTube en Warner Brothers hebben zelf nog niet gereageerd op de reacties van het publiek. Als je gewoon ontspannen op de bank wil genieten van een kattenfilmpje of aan het wegzwijmelen bent bij de nieuwe Mamma Mia soundtrack, dan wil je echt niet getraumatiseerd worden door een demonische non.

Lees ook
Twijfel jij of je durft te gaan? Zo eng is ‘de engste film van 2018’ nou echt

VIDEO'S | SNACKS

Bron: LAD Bible | Foto: Youtube

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser