snacks

Stok achter de deur nodig met sporten? Test TomTom Touch voor LINDA.LAB

Stok achter de deur nodig met sporten? Test TomTom Touch voor LINDA.LAB

TomTom kennen we natuurlijk als dé expert op het gebied van navigatie. Maar wist je dat het bedrijf niet alleen je auto de juiste kant op stuurt, maar datzelfde én meer kan doen voor jouw lichaam? 

Met de TomTom Touch-fitnesstracker houd je gemakkelijk bij hoe het met je fitheid gesteld is, én kom je sneller in beweging.

Tijd voor iets nieuws
Je draagt het handige apparaatje als een horloge om je pols. Maar de TomTom Touch vertelt je zo veel meer dan alleen hoe laat is. Zo houdt de fitnesstracker je hartslag bij en wordt de verhouding tussen je vetpercentage en spiermassa gemeten. Met slechts één druk op de knop breng je je lichaamssamenstelling volledig in kaart en heb je een geweldige indicator voor hoe fit jij bent. Daarnaast beschikt het handige hulpje over 24/7 Activity Tracking, waarmee al je stappen, actieve tijd, verbrande calorieën, afgelegde afstand en slaaptijd geregistreerd worden. Ook stel je eenvoudig zowel dagelijkse als wekelijkse doelen in voor jezelf.

Lekker inzichtelijk
De gemeten waarden kun je op ieder moment van de dag terugzien in de TomTom Sports-app, waaraan de TomTom Touch gekoppeld is. Zo weet je exact hoe actief je was en of je je grenzen hebt verlegd, signaleer je trends en blijf je op koers. Ook krijg je een goede indicatie van je conditie en kun je je persoonlijke vooruitgang voor verschillende sporten en work-outs op de voet volgen.

unnamed-1

Motiverend met een hoofdletter M
Al die nauwkeurige informatie voor de grijp hebben, kán confronterend zijn. Maar geloof ons: dat motiveert als een gek. Zou je dat dolgraag zelf willen ontdekken? Dat kan. Voor een hagelnieuw LINDA.LAB zijn we namelijk op zoek naar vijf vrouwen die de TomTom Touch gedurende twee weken uitgebreid willen testen.

Geef je op
Ben jij razend benieuwd of jij jouw dagelijkse bewegingsdoelen en -resultaten makkelijker kunt behalen en behouden dankzij de TomTom Touch? En ben je tussen 15 en 28 mei beschikbaar om de fitnesstracker volop te kunnen testen? Geef jezelf hier dan vóór 4 mei op voor het testpanel van LINDA.LAB. Je ontvangt een e-mail met een oproep om je aan te melden voor LINDA.LAB met TomTom Sports. Kort daarna hoor je of je bent geselecteerd om de TomTom Touch te mogen testen. Wie weet ga jij de zomer van 2017 wel fitter in dan ooit.

Lees hier alles wat je wil weten over TomTom Touch.

unnamed-2

SNACKS | LINDA.LAB | LIFESTYLE

Bron: TomTom | Foto: TomTom

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent
Advertorial

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent

Slechts tweeënhalf uur vliegen en je landt op de bakermat van de paella: Valencia. De stad waar 300 dagen per jaar de zon schijnt en waar je dus absoluut een keertje heen moet. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser