snacks

Sterke tweet krijgt nare nasmaak als ex-vriend vertelt hoe het écht zit

Sterke tweet krijgt nare nasmaak als ex-vriend vertelt hoe het écht zit

Deze tweets bewijzen dat je niet meteen alles moet geloven wat er op het internet gezegd wordt. Er zit namelijk soms meer achter dan je denkt.

| Gaby Boterkooper

Het begon allemaal met de onderstaande, inmiddels verwijderde, tweet.

Lees ook
Topkok Gordon Ramsay verbijstert Twitter met zijn reactie op deze tweet

90 kilo
Ene Miranda liet weten dat ze negentig kilo kwijt was nadat ze ‘walgelijk’ genoemd was door haar vriendje. Op de voor- en nafoto zien we eerst een foto van het setje en daarna een foto waar haar vriend vanaf is geknipt. Good for you, zou je denken.

Sms
Maar er is meer aan de hand. Want even later wordt er een sms-gesprek getweet tussen Miranda en haar inmiddels ex-vriendje. Hierin vraagt hij haar waarom zij dit getweet heeft nadat ze op goede voet uit elkaar gegaan waren.

Gewoon wilde
Het blijkt dat hij haar niet ‘walgelijk’ heeft genoemd, maar dat hij had gezegd dat hij het walgelijk vindt wanneer meisjes superdronken worden: iets dat Miranda schijnbaar elk weekend zou doen. Uiteindelijk geeft Miranda toe dat ze geen goede reden had om de tweet te plaatsen maar dat ze ‘het gewoon wilde’.

Vreemdgegaan
Als je denkt dat de soap hierna voorbij is, dan heb je het mis. Want er zijn nu ook weer tweets opgedoken waarin naar voren komt dat het vriendje in kwestie tijdens de relatie met Miranda met drie andere meisjes vreemdgegaan is. Met bewijs. Tja.

SNACKS | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: Twitter | Foto: Twitter

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser