snacks

Stel eet maar drie stuks fruit per week: 'Wij worden gevoed door energie'

Stel eet maar drie stuks fruit per week: 'Wij worden gevoed door energie'

Wanneer je een gezonde levensstijl nastreeft kun je van alles proberen. Maar wat dit Amerikaanse stel doet, willen we niemand aanraden: zij eten (bijna) helemaal niks.

| Cindy Keijzer

Dat noemen ze ook wel een ‘breatharian lifestyle‘ genoemd. Het beneemt ons echter nogal eh, de adem.

Lees ook
Rens Kroes: ‘Afvallen moet geen obsessie worden’

Honger
De 36-jarige Akahi Ricardo woont met zijn vrouw Camila (34) en twee kinderen in Californië en eet maar drie keer per week een stuk fruit of groentebouillon. Hij claimt dat zijn vrouw en hij zijn vergeten hoe het voelt om honger te hebben. Ze worden namelijk gevoed door ‘de energie die in het universum en in henzelf zit’. Juist.

Akahi, Camila en hun twee kinderen:

Proeven
“Mensen kunnen makkelijk leven zonder eten”, zegt Camila tegen The Daily Mail. “De eerste drie jaar aten wij zelfs helemaal niks. Nu doen we dat wel regelmatig, maar eigenlijk alleen als we zin hebben om een stuk fruit te proeven, of als we ons in een sociale omgeving bevinden.”

Lage kosten
Ook tijdens haar zwangerschap at Camila praktisch niks: slechts vijf keer in de negen maanden dat ze zwanger was. “Mijn bloedtests zijn altijd goed geweest. Nu ben ik moeder van een gezonde jongen.” Akahi voegt daaraan toe: “En onze kosten zijn veel lager dan bij de meeste families. Het geld dat we door onze levensstijl hebben bespaard, geven wij uit aan dingen die er voor ons wél toe doen, zoals reizen en samen nieuwe dingen ontdekken.”

SNACKS | OPMERKELIJK | ETEN & DRINKEN | BUITENLAND

Bron: The Daily Mail | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Meer snacks

Lees dit ook even

Meer snacks

Please update your browser