snacks

Solange deelt goudeerlijke selfie en krijgt applaus van haar volgers

Solange deelt goudeerlijke selfie en krijgt applaus van haar volgers

Toegegeven: niet elke dag is een goede voor een selfie, niet elk hoofd staat er altijd even charmant op. Dat we de mindere dagen ook moeten omarmen, bewijst zangeres Solange.

| Lisa Koetsenruijter

En daar wordt ze terecht om geprezen op Instagram.

Lees ook
Tweeling van Beyoncé en Jay-Z heeft nu al 43 man personeel

Droombruiloft
De zus van Beyoncé trouwde drie jaar geleden met muziekvideoregisseur Alan Ferguson. Een droombruiloft, inclusief prachtig wit trouwpak met cape en het bruidspaar op fietsen. Wat er na de receptie gebeurde, was minder een droom: Solange kreeg door een allergische reactie en oververhitting van al het dansen uitslag over haar hele lichaam.

Humor en relativering
Niet een héél goed moment voor een close-up, zou je zeggen. Maar ach, we zijn geen van allen perfect en dat mag ook wel eens erkend (en getoond) worden op Instagram. En da’s precies wat de zangeres doet met onderstaande foto. Inclusief humoristisch bijschrift: ‘Mijn favoriete (en meest trouw aan mezelf) selfie, lol’.

Rauwe realiteit
‘Je bent altijd prachtig’, is de meest gelezen reactie onder de foto. Fans hebben niets dan lof voor Solanges eerlijkheid en humor. ‘Zo mooi als een vrouw die in de belangstelling staat niet bang is om ook de rauwe realiteit te laten zien’, schrijft er eentje. Kunnen we het niet meer dan mee eens zijn.

my favorite (and most true to myself) selfie 🌹🌹🌹 lol

A post shared by Solange (@saintrecords) on

Foto-album
Oh, en als dacht dat het daar ophield: ze deelde vlak na de uitslag-foto nóg een pareltje, maar dan in de categorie Ongemakkelijke Jeugdfoto’s. ‘Mijn andere favoriete portret van mezelf.’

my other favorite (and most true to myself) selfie ❤️

A post shared by Solange (@saintrecords) on

SNACKS | BEKEND | MUZIEK

Bron: Instagram / Harper's Bazaar | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser