Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Van deze geweldige nieuwe sneakers zou je bijna naast je schoenen gaan lopen

Van deze geweldige nieuwe sneakers zou je bijna naast je schoenen gaan lopen

De zon laat zich eindelijk weer eens zien en dat betekent maar één ding: het is de hoogste tijd voor nieuwe sneakers. 

Dan kun je jezelf in gympen heisen waar de halve wereld al op rondloopt, maar je kunt ook voor originele, ambachtelijke exemplaren gaan.

Van Dalen natuurlijk

Waar je die dan vindt? Bij Van Dalen. Daar liggen sinds vorige week donderdag zulke geweldige sneakers in de rekken, dat je er als drager bijna van naast je schoenen zou gaan lopen.

Honderdvijfenveertig jaar

De bijzondere sneakerlijn is niet zomaar verschenen, want hoewel Van Dalen al decennia lang het mooiste schoeisel van Nederland verzorgt, is 2018 reden voor een feestje. Van Dalen bestaat dit jaar namelijk honderdvijfenveertig jaar, dus dat moest gevierd worden.

SPIJKERS EN SPIJKERS

En wel met een exclusieve sneakerlijn in samenwerking met het Nederlandse designduo SPIJKERS EN SPIJKERS. Je weet wel, die leuke tweelingzussen die al sinds 2000 prijs na prijs in de wacht slepen voor hun mooie ontwerpen.

De moderne vrouw

Voor zowel Van Dalen als SPIJKERS EN SPIJKERS is de samenwerking heel natuurlijk, aangezien de labels dezelfde pijlers nastreven: design, ambacht en het werken met hoogwaardige materialen. Beide merken willen bovendien een toegevoegde waarde zijn aan het leven van de moderne vrouw, en wij kunnen wel stellen: dat is met deze sneakerlijn bijzónder goed gelukt.

Gelimiteerde oplage

Hebben? Sla dan snel koppen met spijkers (én spijkers). De collectie is sinds 19 april in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de Van Dalen winkels en de webshop.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Van Dalen | Foto: Marc de Groot©

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Laura van DalenLaura van Dalen

Wauw wat een top actie want ik hou echt van sneakers en al helemaal van van dalen. Ik heb al een 2 paar sneakers van dit merk maar ik heb er net een gezien in het artikel die ik nog niet eerder gezien hebt en die echt super goed zou staan bij heel veel verschillende outfits dus deze sneaker zou ik heel graag willen winnen????????????????????????

marie-jose sabelmarie-jose sabel

wat een kanjer van een schoen

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser