Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Eindelijk rustig slapen: Rogier vertelt hoe het zit tussen hem en Geer

Eindelijk rustig slapen: Rogier vertelt hoe het zit tussen hem en Geer

Even leek het alsof er iets moois opbloeide tussen Rogier van der Linden uit ‘Gordon gaat trouwen’ en niemand minder dan zanger Gerard Joling, maar niets is minder waar. De twee zijn gewoon vrienden.

| Elisa Heisen

Dat vertelt Rogier op Instagram.

Snelle conclusies

Een week geleden deelde Gerard de eerste foto met Rogier, waarbij hij schreef de publiekslieveling van de kijkcijferhit ‘toevallig’ te zijn tegengekomen in Spanje. Ook op het account van Rogier verscheen deze foto. Een week later deelde Rogier opnieuw een foto van hen samen op het strand. De onderonsjes van de twee mannen zorgden voor een hoop enthousiasme bij hun volgers, die al gauw conclusies trokken.

Om te gieren

Maar die fans worden nu teleurgesteld. Hoewel de twee het overduidelijk gezellig hebben gehad, is er volgens Rogier geen sprake van liefde. ‘Geen relatie, maar vriendschap’ schrijft hij. Hij kan overduidelijk wel lachen om de situatie. ‘Ben aan vakantie toe. Om te gieren.’ Vorig jaar besloot Gerards concullega Gordon niet met Rogier in het huwelijksbootje te stappen in Gordon gaat trouwen.

Lees ook
Huh, is Rogier uit ‘Gordon gaat trouwen’ nu samen met déze zanger?

SNACKS | BEKEND

Bron: Instagram | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser