Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Dág uren zoeken: met BookDinners heb je het perfecte restaurant zo gevonden

Dág uren zoeken: met BookDinners heb je het perfecte restaurant zo gevonden

Zou het niet geweldig zijn als je het perfecte restaurant, met de fijnste gerechten, de fijnste obers – oké, dat niet maar al het andere lekkers wel – op één website kunt vinden? Goed nieuws. Met BookDinners kan dat.

Dat scheelt je weer een avond scrollen. En die tijd kun je beter met je vriendinnen aan tafel besteden, toch?

Nieuwe manier van ontdekken

Precies. Met de lancering van BookDinners is een nieuwe manier van restaurants ontdekken, geboren. Met je BookDinners-profiel stel je je persoonlijke restaurantgids samen door je favoriete plekken op te slaan. Je zoekt en vindt
restaurants op dezelfde manier waarop je je vrienden om advies vraagt: op basis van vragen over de gewenste
plaats van je restaurantbezoek, welk eetmoment, welke keuken en welk soort restaurant.

Precies waar je zin in hebt

Je krijgt altijd de restaurants te zien die aansluiten bij waar jij op dat moment zin in hebt. Dus of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner of high tea voor jou, je vriendinnen, je schoonouders of een zakelijk gesprek: er is altijd een geschikt restaurant. Makkelijker zoeken in specifieker aanbod om echt relevante restaurants te vinden: daar gaat het om.

Mensen met smaak

En, ook superhandig, als je zelf even geen inspiratie hebt, dan kijk je gewoon even bij je vrienden – die je natuurlijk ook uitgenodigd hebt een profiel aan te maken – of bij een van de bloggers of andere influencers die op BookDinners delen wat en waar zij graag eten. Je beslist dus niet op basis van anonieme reviews, maar op basis van mensen waarvan jij vindt dat ze smaak hebben. Dat eh, smaakt.

(H)eerlijk

BookDinners is een platform van, voor en door restaurants. Het is ontstaan vanuit het idee om restaurants te helpen in een tijd waarin er veel concurrentie is, maar waarbij er niet altijd aan de belangen van de restaurateurs wordt gedacht. Zo vangen grote restaurantsites vaak een hoge commissie over reserveringen, wat restaurateurs veel geld kost. BookDinners wil gasten op een eerlijke manier laten kiezen voor een restaurant. Win-win voor foodies én de restaurants dus.

SNACKS | ADVERTORIAL | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Bron: BookDinners

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser