Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Model laat zien hoe verschrikkelijk bikini's kopen kan zijn

Model laat zien hoe verschrikkelijk bikini's kopen kan zijn

Menig vrouw zal het ermee eens zijn dat het kopen van een bikini niét altijd een pretje is. Plussize model Sonny Turner deed op Instagram uitgebreid verslag vanuit een pashokje. 

| Kirsten Zijderveld

Ze probeerde de grootste maat van een bikini in een grote winkelketen, en nóg was die haar veel te klein.

Lees ook
Stri-jeej: Asos laat modellenbillen in bikini onbewerkt

Plussize vrouwen
Het model is gefrustreerd, omdat de winkel geen bikini’s verkoopt voor vrouwen met haar lichaamsvorm. En het gros van de webshops trouwens ook niet. ‘Niemand begrijpt het. Ontwerpers, ik heb wat tips voor jullie.’

Tips voor de perfecte bikini
Het model schrijft: ‘Grote borsten hebben ondersteuning nodig. We hebben cupmaten nodig die aansluiten bij de maten van beha’s en die moeten verder gaan dan cup DD. We hebben cups nodig die meer bedekken dan onze tepel en die onze borsten samenbrengen zodat er niet een gigantisch gat tussen zit.’

Nekpijn
‘Ook hebben we bandjes nodig die niet zó strak zijn dat het voelt alsof je gewurgd wordt en we hebben bikinibroekjes nodig die niet onze schaamlippen laten zien. We hebben badpakken nodig die over onze heupen passen, zonder dat het gedeelte bij je nek naar beneden verplaatst en het nekpijn veroorzaakt’, vervolgt ze.

Basic zwart badpak
‘We verdienen meer keuze in zwemkleding voor ons lichaamstype, zonder alleen maar te kunnen kiezen voor een basic zwart badpak met een kimono. Geloof het of niet, sommigen van ons willen graag een string als broekje, niet de héle collectie hoeft highwaisted te zijn.’

Zelfvertrouwen aantasten
‘Jullie moeten stoppen met het gebruiken van modellen met nepborsten die niet laten zien hoe het topje eruitziet op echte, iets gezakte varianten. Het is niet eerlijk dat wij niet rond kunnen lopen in leuke zwemkleding, simpelweg omdat we anders gebouwd zijn. Wij verdienen het om een winkel binnen te lopen en tien euro te betalen voor een mooie bikini zónder onze spaarrekening en ons zelfvertrouwen daarbij te hoeven aan te tasten #everyBODYisbeautiful.’

Bekijk hieronder de foto’s van Sonny:

SNACKS

Bron: Instagram Sonny Turner | Foto: Instagram

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els LagerweijEls Lagerweij

Op Gran Canaria zie je allerlei soorten en maten in bikini, met een strak lijf en met bubbels en een dikke kont, oud en jong en niemand die er zich aan stoort. Er zijn ookbikinis te koop in allerlei plusmaten. Als je je er lekker in voeltgewoon doen, wat maakt dat kleine stukje stof eigenlijk uit tussen badpak en bikini..

Joyce KatemanJoyce Kateman

Had ik met 75 H ook jaren last van. Nu een geweldige winkel gevonden in Breda. Naron op de Veemarkstraat. Nog nooit zoveel keus ervaren. Ze hebben ook een webshop! En nee ik heb geen aandelen ????

Claudia MustersClaudia Musters

zooooo herkenbaar!! vorig jaar nieuwe bikini gekocht... doodongelukkig en blut daarna.. draaaamaaaa

Roza de JongRoza de Jong

oh houd op, ik heb maat 75G en ben zelf al weken bezig om iets te vinden wat goed zit en betaalbaar is (hoef niet eens heel mooi te zijn, dat heb ik al opgegeven)

Ann-Marie GoessensAnn-Marie Goessens

Bravissimo.comIk slaag met mijn 32 G altijd daar.

Joyce KatemanJoyce Kateman

Kijk ff op www.naron.nl daar ga ik altijd heen

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser