snacks

Omdat duurzaam best wat hipper mag krijgt de geitenwollen sok een nieuw jasje

Omdat duurzaam best wat hipper mag krijgt de geitenwollen sok een nieuw jasje

Geitenwollen sokken niet hip? Daar willen ze bij Vandebron wat aan doen. Om aandacht te vragen voor het belang van duurzaamheid komen ze met een geinige actie.

| Isabel Ockers

In het Geitenwollen Sokken Atelier kun je die hippie-sok omtoveren tot hippe schoen.

Lees ook
Groene kampioenen of enorme groentjes? Zo duurzaam zijn jullie

Duurzaamheid
Misschien associeer je geitenwollen sokken met betweterigheid en een wereldvreemde en suffe denkwijze. Vandebron dacht: laten we die sok, en daarmee duurzaamheid van het suffe imago afhelpen. Het breisel wordt daarom in een nieuw jasje gestoken: een schoen.

Geitenwollen schoen
Op 15 en 16 december kan jij in het Geitenwollen Sokken Atelier op de Prinsengracht in Amsterdam jouw schoen oppimpen tot geitenwollen sok. Ook is schoenontwerper Luc Aarts aanwezig om jouw oude schoenen te customizen. Kijk hier voor meer informatie over het pop-up atelier.

SNACKS | MODE | LIFESTYLE

Bron: Vandebron | Foto: Vandebron

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Henk De vriesHenk De vries

Hele rare keuze want geitenwollen sokken hebben een slecht imago omdat ze helemaal niet duurzaam zijn, integendeel! Superslecht voor het milieu en de planeet. Deze reclame campagne van een energie bedrijf slaat de plank flink mis. Gemiste kans! https://www.voordewereldvanmorgen.nl/duurzame-blogs/geitenwollen-sokken-klopt-dat-imago-nog-wel

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser