Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

NS spoort deze week de eigenaren van verloren knuffels op

NS spoort deze week de eigenaren van verloren knuffels op

NS staat deze week in het teken van de Verloren Knuffel. Alle achtergebleven knuffels krijgen door een speciale actie een grotere kans om weer bij hun eigenaar terug te komen.

| Amber Engelbracht

En die hereniging tussen verloren vriend en eigenaar vindt als het even meezit nog vóór kerst plaats.

Week van de Verloren Knuffel

Van 10 tot en met 14 december worden op het Twitter- en Instagram-account van NS foto’s geplaatst van knuffels die in en rond de treinen gevonden zijn. Als je een van de knuffels herkent als het maatje van je zoon of dochter (of van jezelf, dat kan natuurlijk ook), kan je een berichtje onder de post achterlaten. De verloren knuffel wordt dan zo snel mogelijk opgestuurd, zodat het héle gezin op de kerstfoto komt te staan.

Lees ook
Nieuwe dienstregeling NS (inclusief gloednieuwe sprinters) vandaag ingegaan

Opmerkelijke verloren voorwerpen

Er zijn in de periode 1 januari tot 31 oktober 2018 ruim 105.000 voorwerpen gevonden in treinen of op de stations. De top vijf verloren voorwerpen bestaat uit: pasjes (zoals een OV-chipkaart en bankpas), telefoons, rugzakken, portemonnees en sleutels. Het meest opmerkelijke item is een complete salontafel. Ach, die vergeten wij ook wel eens…

View this post on Instagram

Boris de beer ziet een hoop reizigers komen en gaan op station Tilburg. Maar hij zit daar niet zomaar in z’n uppie. Hij is zijn mensenvriend verloren, die mist hij heel erg. Help jij Boris zijn baasje terug te vinden? Weinig is voor een kind zo verdrietig als je favoriete knuffel verliezen. Elk jaar raken een heleboel knuffels hun baasje kwijt in de trein. In de Week van de Verloren Knuffel proberen we ze terug naar huis te krijgen. Helpen jullie mee de vriendjes met elkaar te herenigen? Simpelweg de foto liken helpt ook al: zo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen dit bericht te zien krijgen. #weekvandeverlorenknuffel #NS #treinleven #indetrein #knuffels #spoorwegen #ns_online #spoorwegen #trein

A post shared by NS (@ns_online) on

SNACKS | KINDEREN | LIFESTYLE

Bron: NS | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser