Advertorial

Niet getreurd, wel gekleurd: begin de herfst met een nieuwe haarkleur

Niet getreurd, wel gekleurd: begin de herfst met een nieuwe haarkleur

Over het algemeen verliezen we de motivatie wat betreft onze looks een beetje naarmate het buiten kouder wordt. Maar ga vooral niet bij de pakken neer zitten. Een nieuwe haarkleur doet wonderen. 

Want we weten allemaal: als je haar maar goed zit.

Laatste trends
Weet je (niet) precies voor welke kleur je moet gaan? Dan kunnen de haarstylisten van AMI Kappers je perfect helpen. Zij weten alles van de laatste trends en laten jou altijd met een prachtige coupe de deur uit wandelen.

Disconnectie
Dit najaar helemaal in de mode? Een look die net even iets anders is, maar wel volledig naar jouw wensen valt aan te passen. In alle populaire coupes zit ‘disconnectie’, wat wil zeggen dat het haar niet netjes op elkaar aansluit. Hierdoor ontstaat er een speels en mooi effect, helemaal in combinatie met kleur.

Alles bepalend
En over die kleur: wat mooi is, is natuurlijk subjectief, maar je haarkleur is wel allesbepalend voor jouw uitstraling. Daarom is het belangrijk dat je een nieuwe haarkleur zorgvuldig uitkiest. Met ‘doe maar even iets anders’ kom je bij AMI Kappers niet weg. Om de juiste kleur te ontdekken, kijkt je haarstylist naar je haartype, je huidige haarkleur en de haarkwaliteit. Op basis daarvan gaan jullie samen op zoek, net zo lang tot jullie de ideale kleur hebben gevonden.

Cadeautje
Klaar om kleur te bekennen? Ga langs bij één van de salons van AMI Kappers en laat je adviseren. Doe dat voor 6 november, want tot die tijd krijg je (bij een minimale besteding van 50 euro) 10 euro cadeau op je nieuwe kleur. Ben je na een nachtje slapen toch niet zo tevreden over het eindresultaat? Dan mag je gewoon terugkomen.

SNACKS | ADVERTORIAL

Bron: AMI Kappers | Foto: AMI Kappers

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser