snacks

Win deze bikini en alle hoofden op het strand draaien jouw kant op

Win deze bikini en alle hoofden op het strand draaien jouw kant op

We kennen het allemaal: de zomervakantie is net begonnen en opeens bedenk je dat je net díe bikini mist waarmee je de show wil stelen op het strand. Heb jij even geluk…

| Anneloes Schohaus

… we geven namelijk een bikini weg die je ook nog eens zelf mag samenstellen.

Lees ook
Chic de friemel: ga elegant naar het strand met deze zonnebril

Mix ’n Match

Met een Ani Ani-bikini (t.w.v. €144,90 p.s.) trek jij zeker weten alle aandacht, of je nou in je eigen achtertuin staat of op het strand aan de Costa Brava. De Lilac-lijn van Ani Ani bestaat uit tijdloze bikini’s met keuze uit verschillende modellen tops – bandeau, halter en plunge – en verschillende broekjes voor een perfecte pasvorm. De collectie is ontworpen om onderling gecombineerd te worden in zowel maten als stijlen. Zoals ze zelf zeggen: het beste van het beste voor iedere bikini-liefhebber.

bikini ani ani winactie

Ani Ani

Ani Ani staat voor het creëren van de perfect passende bikini. Met hun unieke mix en match formule vindt elke vrouw de badkleding die bij haar en haar lichaam past. Daarnaast betekent Ani Ani ‘weerspiegeling’ in het Hawaïaans. De bikini’s moeten dan ook een reflectie zijn van jouw ideaalbeeld. Elke Ani Ani-bikini is een gevoelskwestie, ze moeten altijd lekker aanvoelen, tijdens het zwemmen, loungen, zonnen óf flaneren.

Winnen

Wil jij ook een zelf een Ani Ani-bikini samenstellen en ermee pronken op het strand? Laat dan in een reactie weten waarom jij moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De zon schijnt en daarom geeft LINDA. korting op de fijnste producten in onze shop. Neem hier snel een kijkje.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | MODE | WIN | LIFESTYLE

Bron: Ani Ani | Foto: Ani Ani

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Elle WElle W

hele mooie kleur deze bikini, als ik m zou winnen moet ik wel wat schroom overwinnen maar met deze bikini zou ik het willen proberen

Lili ChenLili Chen

nooit een bikini lichaam gehad maar in is het zover, na intensief tainen kan ik ik het wel showen

Evelien DolleeEvelien Dollee

Jaaa! Mooie kleur! En de pasvorm zal vast super zijn!

Chantal WittemanChantal Witteman

Het is met rondingen soms best een uitdaging om een goede bikini te vinden! Deze kleur en het model vind ik schitterend! Leuk om te lezen dat Ani Ani voor iedere vrouw is... hopelijk straks ook voor mij! :)

jeanieke klaverenjeanieke klaveren

wow deze is echt zo waanzinnig mooi

Hennie LoosmanHennie Loosman

Het is een hel om leuke bikini's te scoren met grote borsten. Een leuk H&M of Primark bikinitje zit er zeker niet in voor de afwisseling. Elk jaar een zoektocht naar de juiste bikini die dan weer 150 euro kost :( ANI ANI save me deze zomer :)

M. TuithofM. Tuithof

Sinds jaren heb ik weer eens een bikini gedragen. Nu ik de stap gezet heb kan ik een tweede natuurlijk goed gebruiken!

Sevanna ZohrabianSevanna Zohrabian

Moeder gaat na tien jaar haar ouders weer zien en wordt ook nog eens 50 jaar! Ze verdient na veel ellende een leuke verassing!

Eef GEef G

Die bikini weerspiegelt zeker een ideaalbeeld, ik zie mezelf al over het strand lopen met die eye catcher! Ik hoop echt dat ik win x

Iris van der WalIris van der Wal

eindelijk ben ik weer zeker genoeg om een bikini te dragen...ik heb alleen de perfecte nog steedsa niet gevonden!! aangezien ik over 3 weken op vakantie ga begint te tijd wel te dringen! Ik denk dat de bikini op foto 1 me echt geweldig zou staan!

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser