snacks

Win deze bikini en alle hoofden op het strand draaien jouw kant op

Win deze bikini en alle hoofden op het strand draaien jouw kant op

We kennen het allemaal: de zomervakantie is net begonnen en opeens bedenk je dat je net díe bikini mist waarmee je de show wil stelen op het strand. Heb jij even geluk…

| Anneloes Schohaus

… we geven namelijk een bikini weg die je ook nog eens zelf mag samenstellen.

Lees ook
Chic de friemel: ga elegant naar het strand met deze zonnebril

Mix ’n Match

Met een Ani Ani-bikini (t.w.v. €144,90 p.s.) trek jij zeker weten alle aandacht, of je nou in je eigen achtertuin staat of op het strand aan de Costa Brava. De Lilac-lijn van Ani Ani bestaat uit tijdloze bikini’s met keuze uit verschillende modellen tops – bandeau, halter en plunge – en verschillende broekjes voor een perfecte pasvorm. De collectie is ontworpen om onderling gecombineerd te worden in zowel maten als stijlen. Zoals ze zelf zeggen: het beste van het beste voor iedere bikini-liefhebber.

bikini ani ani winactie

Ani Ani

Ani Ani staat voor het creëren van de perfect passende bikini. Met hun unieke mix en match formule vindt elke vrouw de badkleding die bij haar en haar lichaam past. Daarnaast betekent Ani Ani ‘weerspiegeling’ in het Hawaïaans. De bikini’s moeten dan ook een reflectie zijn van jouw ideaalbeeld. Elke Ani Ani-bikini is een gevoelskwestie, ze moeten altijd lekker aanvoelen, tijdens het zwemmen, loungen, zonnen óf flaneren.

Winnen

Wil jij ook een zelf een Ani Ani-bikini samenstellen en ermee pronken op het strand? Laat dan in een reactie weten waarom jij moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De zon schijnt en daarom geeft LINDA. korting op de fijnste producten in onze shop. Neem hier snel een kijkje.

SNACKS | MODE | WIN | LIFESTYLE

Bron: Ani Ani | Foto: Ani Ani

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els BrandsEls Brands

Wat een prachtige kleur, wat een mooie bikini. Ik denk dat ik wel in shape ben nu, heb de afgelopen 4 maanden hard gewerkt om niet aan te komen (ben door een ongeluk wat beperkt in bewegen). Ik ben klaar voor een leuke bikini, perfect dat ik hem zelf kan combineren/uitzoeken. Heel graag dus!

Ascha BrekelmansAscha Brekelmans

Heel graag! Ik ben in een korte tijd bijna 10 kilo afgevallen. Veel past dus niet meer... En wat is deze bikini prachtig voor de vakantie dalijk!! En fijn dat je je eigen ideale combi kan maken!! Ik zou hier heel blij mee zijn!!

Suzanne de GooijerSuzanne de Gooijer

Ik doe ook graag mee, bijna op vakantie maar de juiste bikini nog niet kunnen vinden, blijft moeilijk

chantal bumachantal buma

Wat een prachtige kleur!! Ik kan een nieuwe bikini wel gebruiken aangezien ik een abonnement bij het zwembad heb genomen!

maria geldofmaria geldof

Super leukom er in oktober mee te pronkenin Los angelos

Sandra RainoSandra Raino

Zon, zee.... maar waar is die #$%^&* bikini..... ik doe heel graag mee!

Cindy RCindy R

Oh deze heb ik zo hard nodig! Ik kan maar geen mooie bikini vinden, die vooral ook nog eens flatterend is ;)

Cynthia de JonghCynthia de Jongh

Ik ben weer hard aan het sporten na mijn bevalling en hiermee kan ik laten zien hoe hard!

Yasmin MijnalsYasmin Mijnals

Ik wil deze bikini zo graag winnen omdat ik nooit mooie bikini's kan vinden. Ik ben een student en heb niet veel geld om echt een eens een mooie dure bikini te kunnen kopen. Daarom koop ik meestal mijn bikini's in winkels waar ik goedkopere bikini's kan kopen maar merk toch wel gauw dat deze niet goed zijn vanwege de wat slechtere kwaliteit en omdat ik best slank ben zitten sommige bikini's niet mooi aan mijn lichaam. Maar deze bikini wil ik heel graag winnen omdat ik van dit soort type bikini's hou en deze bikini gaat lang mee waardoor ik niet telkens nieuwe bikini's hoef te kopen en het zal gewoon handig zijn voor deze vakantie! Wil namelijk graag naar het strand deze vakantie :)

claudia haarselhorstclaudia haarselhorst

Omdat mijn bikini van vorig jaar helaas te klein is en een goed passende bikini zou toch wel fijn zijn voor de aankomende zomervakantie !

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser