snacks

Win deze bikini en alle hoofden op het strand draaien jouw kant op

Win deze bikini en alle hoofden op het strand draaien jouw kant op

We kennen het allemaal: de zomervakantie is net begonnen en opeens bedenk je dat je net díe bikini mist waarmee je de show wil stelen op het strand. Heb jij even geluk…

| Anneloes Schohaus

… we geven namelijk een bikini weg die je ook nog eens zelf mag samenstellen.

Lees ook
Chic de friemel: ga elegant naar het strand met deze zonnebril

Mix ’n Match

Met een Ani Ani-bikini (t.w.v. €144,90 p.s.) trek jij zeker weten alle aandacht, of je nou in je eigen achtertuin staat of op het strand aan de Costa Brava. De Lilac-lijn van Ani Ani bestaat uit tijdloze bikini’s met keuze uit verschillende modellen tops – bandeau, halter en plunge – en verschillende broekjes voor een perfecte pasvorm. De collectie is ontworpen om onderling gecombineerd te worden in zowel maten als stijlen. Zoals ze zelf zeggen: het beste van het beste voor iedere bikini-liefhebber.

bikini ani ani winactie

Ani Ani

Ani Ani staat voor het creëren van de perfect passende bikini. Met hun unieke mix en match formule vindt elke vrouw de badkleding die bij haar en haar lichaam past. Daarnaast betekent Ani Ani ‘weerspiegeling’ in het Hawaïaans. De bikini’s moeten dan ook een reflectie zijn van jouw ideaalbeeld. Elke Ani Ani-bikini is een gevoelskwestie, ze moeten altijd lekker aanvoelen, tijdens het zwemmen, loungen, zonnen óf flaneren.

Winnen

Wil jij ook een zelf een Ani Ani-bikini samenstellen en ermee pronken op het strand? Laat dan in een reactie weten waarom jij moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De zon schijnt en daarom geeft LINDA. korting op de fijnste producten in onze shop. Neem hier snel een kijkje.

SNACKS | MODE | WIN | LIFESTYLE

Bron: Ani Ani | Foto: Ani Ani

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Elise OffermansElise Offermans

ik wil ik wil ik wil. heb altijd een losse bovenkant en broekje nodig ivm E cup........Wow wat mooi!!!

J BloemJ Bloem

ik zie... er is altijd een combi die bij je past... zelfs bij mij...?

Saskia van RijnSaskia van Rijn

Very pretty! Ik doe heel graag mee ;-)!

Monique BMonique B

Ik kan elk moment bevallen van mijn eerste kind! En ik zie ernaar uit straks weer 'normale'kleding te kunnen dragen. Een mooie bikini is een extra stimulans om over een tijdje weer te sporten en in shape te komen!

Noortje de WijnNoortje de Wijn

Graag want besloten 2 keer in de week te gaan zwemmen (om te beginnen), zodat ik meer lichaamsbeweging krijg.Moet alleen nog een goed zittende bikini, als ik die heb. Is er geen excuus meer om uit te stellen.

P van OphemP van Ophem

Heel, heel graag!!!

Benedicte Mbayi-NdunuBenedicte Mbayi-Ndunu

Ik draag nooit een bikini omdat ik zo onzeker ben over mijn buik, maar ik ben nu al een maand bezig met mijn weightloss journey en ben super trots op wat ik heb bereikt. In september ben ik turkije voor 10 dagen en ik zou graag in zo'n prachtige bikini van mijn harde werk willen genieten!

Annemiek BosdijkAnnemiek Bosdijk

Met twee jongens moet ik regelmatig over het strand rennen met een bal of beach bal tennis setje. Of springen in de golven en op mijn knieën om een zandkasteel te scheppen. Dan is het fijn als alles op zijn plek blijft zitten. En helemaal super als het ook nog een leuk setje is die lekker zit en me goed staat.

Wilma BrouwersWilma Brouwers

Zeker weten dat ik wel in bikini wil flaneren op het strand. Want zelfs iemand met een maatje meer miet een mooie bikini kunnen dragen en zich sexy voelen daarin ;)

Geer JonkerGeer Jonker

Heel graag! Want ik ga naar Peru en neem mee.....een waanzinnige Ani Ani bikini! ♥♥♥

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser