Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Moet je even zien: deze baby heeft een wel héél grote bos haar voor zijn leeftijd

Moet je even zien: deze baby heeft een wel héél grote bos haar voor zijn leeftijd

Baby Bobby Carter uit Liverpool is net geboren, maar nu al een grote hit op internet. Niet vanwege zijn schattige lach. Nee, vanwege zijn enorme bos haar.

| Pim Prins

Dokters dachten vooraf door de lange haren – zichtbaar op de echo – dat de moeder zwanger was van een meisje.

Lees ook
Dit meisje houdt niet van lange haren en neemt het heft ehh, de schaar in eigen hand

‘Wolverine’
Bobby wordt door zijn moeder Rachel (30) nu al ‘Wolverine’ genoemd. “Toen ik twintig weken onderweg was, was op een echo al best veel haar te zien. Op basis daarvan hadden we nooit gedacht dat het een jongetje zou worden”, vertelt Carter aan de Britse krant Mirror.

Grote ster
Bobby, en dan voornamelijk zijn haar, stelen nu al de show. Rachel vertelt dat het hele ziekenhuis uitliep bij de geboorte van Bobby om een glimp op te vangen van de enorme dos. Ook buiten het ziekenhuis gaat dat door: “Iedereen die onze Bobby ziet, spreekt ons aan en wil aan zijn haartjes zitten. Afdekken van zijn haren is noodzakelijk. Anders komen we echt nooit meer thuis.”

Instagramaccount
Rachel en haar echtgenoot Gareth hebben een Instagramaccount voor Bobby aangemaakt. “Voor ons kleintje, als een beelddocument voor later.” Hieronder vind je enkele posts van dat account. En zeg nou zelf: dit is écht een flinke dos, toch?

good hairday!

A post shared by BOBBY CARTERS HAIR (@bobby_carters_hair) on

 

SNACKS | BUITENLAND

Bron: Mirror | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser