Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

MOAM lanceert creatief platform om Gambia te laten zien én te steunen

MOAM lanceert creatief platform om Gambia te laten zien én te steunen

Een team van acht (bekende) Nederlanders kregen van creatief platform MOAM en reisorganisatie Corendon de kans om Gambia op de gevoelige plaat vast te leggen. En jij kunt één van de in beperkte oplage uitgebrachte prachtplaten kopen.

| Amber Engelbracht

En daarmee steun je ook nog eens het goede doel.

MOAM en Corendon steunen Gambia

Project Gambia is opgezet door stichting MOAM en reisorganisatie Corendon. MOAM is een platform dat zich inzet voor jong, creatief talent, dat in trajecten gecoacht wordt door ervaren professionals. Corendon organiseert al jaren mooie reizen naar Gambia. Eén en één is twee: samen besloten ze Project Gambia op te zetten en het land op die manier te steunen.

Lees ook
#StopOverbevissing: BN’ers poseren naakt met dode vis voor het goede doel

Bijzonder team

MOAM en Corendon stelden een speciaal team van fotografen, online influencers en bekende gezichten samen, dat het land mocht portretteren. In het team zaten onder anderen Kim Feenstra, Kay Nambiar, Giaro Giarratana, Vivian Hoorn, Lize Korpershoek, Frank van Bennekom, Chloé Leenheer en Sabrina Meijer. Elk van hen maakte een top drie van foto’s die voor hen precies hun ervaring met Gambia weergeeft.

Steunen

De geselecteerde foto’s zijn hier in een beperkte oplage van negen te koop voor € 199. Met de opbrengsten van de foto’s wordt er geld ingezameld voor de Gambiaanse stichting Humanity and Nature Connections. De stichting zet zich in om gezinnen te ondersteunen in hun levensonderhoud. Eind april 2019 wordt het totaalbedrag bekendgemaakt en overhandigd aan de stichting.

SNACKS | MODE | BEKEND | BUITENLAND

Bron: MOAM | Foto: MAOM / Giaro Giarratana / Lize Korpershoek

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser