Advertorial

Michelle (46): 'Ik geef mijn lichaam een tien, inclusief overhangende velletjes'

Michelle (46): 'Ik geef mijn lichaam een tien, inclusief overhangende velletjes'

Livera wil dat het voor eens en voor altijd duidelijk is: ieder vrouwenlichaam is mooi. Daarom maakte het lingeriemerk een zesdelige videoserie waarin onder meer de 46-jarige Michelle Wijnands te zien is. 

Zij viel met behulp van een maagverkleining in een half jaar tijd ruim veertig kilo af.

Klaar mee
Die maagverkleining was min of meer een noodgreep. Aan Livera vertelt Michelle: “Ik heb denk ik alle diëten wel geprobeerd. Elke keer kwamen er weer meer kilo’s bij dan voorheen. Op vakantie was ik er helemaal klaar mee.” Ze verloor 40 kilo en inmiddels geeft Michelle haar lichaam een tien. “Ik ben gezond, heb geen innerlijke mankementen en neem de overhangende velletjes en mijn theezakjes voor lief.”

Een tien
Om te laten zien dat iedere vrouw mooi is, ongeacht maat, leeftijd of littekens, deed ze mee aan Livera’s videoserie Niets te Verbergen. “Als je goed in je vel zit – met of zonder operatie, dik of dun, klein of groot – mag je trots zijn op jezelf en dat ook uitstralen”, aldus Michelle.

Zo zonde
Suzanne Vredevoort van Livera is het daarmee helemaal mee eens: “Uit onderzoek dat wij eerder lieten uitvoeren blijkt dat veel vrouwen zich onzeker of zelfs ongelukkig voelen in lingerie. Dat is zó zonde. Door ‘gewone’ vrouwen met allemaal verschillende figuren en verhalen de hoofdrol te laten spelen in onze video’s willen we laten zien dat iedere vrouw mooi is.”

 

Geïnspireerd geraakt? Ga voor deskundig advies naar één van de Livera-winkels of bekijk de collectie op www.livera.nl.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | #HOUVOL

Bron: Livera | Foto: Livera

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser