Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Metje Blaak: gigolo actie mensenhandel

Metje Blaak: gigolo actie mensenhandel

shownieuws met pijltje

Item Shownieuws zaterdag 24 april. Metje Blaak, woordvoerster van Vakwerk, de vakbond van sekswerkers, beschuldigt LINDA. van mensenhandel. Hoofdredacteur Jildou van de Bijl geeft uitleg.

Bekijk het item.

SNACKS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

kimkim

Ik nodig zo nu en dan als ik er zin in heb masseur jeroen (lees masseur-gigolo) uit , komt bij mij uit de buurt.Gewelidig vindt ik het altijd weer om jeroen te laten komen , heerlijk om verwent te worden en me even in de zevende hemel te voelen.Werkt wel verslavend ... maar ja voor 75,- is het een verslaving die in ieder geval te betalen is...Kim

NathalieNathalie

Ik begrijp de ophef niet zo. Bij mannenblad Foxy kon je vorig jaar een hoer winnen. De 'prijs'ging naar de man van een erg zieke vrouw. Zij had haar man 'opgegeven'voor de prijsvraag. Dat heeft in de krant gestaan, en ik denk dat Jildou dat heeft gelezen en gedacht: dat kunnen wij ook... Verder: prima actie. Levert veel publiciteit op en daar is het om te doen met dit soort acties. Overigens vond ik de vijf mannen in het blad echte griezels, waar ik het noooooit, ook niet gratis, mee zou willen doen.

J. de VriesJ. de Vries

Linda, in mijn ogen ben je baan doorbrekend en keigoed bezig! Laat je niet uit het veld slaan door, in mijn ogen, iemand die denk het te snappen. you go girl!!!

MarjoleinMarjolein

Ik vind het leuk van LINDA. Een man of een tas cadeau.. what's the difference? Als 'ie maar lekker om je heen hangt

Henny Smeenk-SmaleHenny Smeenk-Smale

Ja hoor! Boter op je hoofd! Mevr. Blaak heeft de klok wel horen luiden, maar weet duidelijk niet waar de klepel hangt (hmm... wel een aardige woordspeling in dit verband, al zeg ik het zelf). Er is nl. wel degelijk de mogelijkheid om als alternatief te kiezen voor een leuke tas wanneer je als nieuwe abonnee geen trek hebt in een gigolo, dus waarom een cadeaubon? Mevr. Blaak moet niet roomser dan de Paus willen zijn! Hoewel ook dat laatste nog wel weer ter discussie staat, maar dat is weer een ander verhaal...

WilWil

Ach ja, ik vind het humor, kom maar met die gigolo ! Ben al lid dus jammer hij gaat in ieder geval aan mijn neus voorbij.

yvonneyvonne

\Wat vreemd dat Metje niet kwam met dit verhaal toen je bij Panorama vorig jaar een paar uurtjes met een prostituee kon winnen.........

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser