Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Met Philips Hue hoef je je lampen maar te vragen of ze aangaan, en ze doen het

Met Philips Hue hoef je je lampen maar te vragen of ze aangaan, en ze doen het

Kom je thuis van werk, moet je eerst nog een tour-de-kamer houden om al je lampen aan te zetten. Met Philips Hue is dat vanaf nu verleden tijd. 

Deze slimme LED-verlichting is verbonden aan de Philips Hue Bridge, het hart van je verlichtingssysteem dat alles aan elkaar koppelt.

Eén klik op de knop

Met één klik op de knop zijn alle lampen aan, en met één klik op de knop zijn diezelfde lampen ook weer uit. Maar er zijn nog veel meer voordelen aan Philips Hue. Dankzij routines die je in kunt stellen, lijkt het bijvoorbeeld altijd alsof je thuis bent. Ideaal om inbrekers om de tuin te leiden.

Tegen de lamp praten

En wat dacht je van het feit dat Philips Hue ook werkt met Google Assistent, waardoor je de lampen zelfs met je stem kunt bedienen. Vraag Google om het licht aan te doen, te veranderen van kleur of te dimmen. En tot slot: Groet Google als je thuis komt na een lange dag en je lampen gaan automatisch aan, met warm wit licht dat je meteen helpt te ontspannen. Klinkt als een lichtpuntje in de donkere dagen, niet?

Hue en Google bundel

Kortom: slimme bediening, thuis en als je van huis bent. Dimmen zonder extra installatie. Nooit meer in het donker thuiskomen. Ontspannen, lezen, en je goed kunnen concentreren: stem de verlichting af op jouw dagelijkse routines. Start nu met je eigen slimme woning met de speciale Hue en Google bundel. Meer informatie over deze bundel vind je hier.

SNACKS | WONEN | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Philips Hue | Foto: Philips Hue

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser