snacks

Met deze vier beauty-tips steel je gegarandeerd de show tijdens (en na) de feestdagen

Het is bijna weer kerst en dat betekent: familieportretten én selfies. En dan is ’t best fijn om extra goed voor de dag te komen, dus delen wij vier beauty-tips die je er op en top uit laten zien. 

| Maaike van de Graaf

In ‘Beauty voor meisjes van 40+’ op LINDA.tv deelt hair- & make-up artist Esther van Maanen haar tips.

Lees ook
9 x beautyfavorieten van LINDA.tv’s Esther van Maanen

Beauty-tips
Met felrode lipstick en extra volle wimpers de feestdagen door is leuk. Je mag namelijk best een beetje uitpakken voor het kerstdiner. Maar wij horen je al denken: ‘Op welke manier krijg ik dan die volle wimpers en perfect gestifte lippen?’ Esther van Maanen vertelt het je.

1. Een goed begin is het halve werk
Een gezond kleurtje op je gezicht kan geen kwaad met deze koude dagen en dan is weten hoe je niet knaloranje uitslaat best fijn. Je start met een hydraterende crème op je gezicht en vervolgens breng je foundation aan. Als laatste nog wat concealer en poeder en voilà. Esther laat hier ook nog zien hoe je je gezicht contourt.

2. Mooie volle wimpers
Met een klein beetje hulp van (losse) nepwimpers kom je een heel eind. Begin met het kammen van je wimpers en doop met een pincet de nepwimper in de lijm. Laat de lijm een beetje drogen en leg de eerste wimper bovenop je echte wimper. Druk een beetje aan en herhaal dit net zo vaak totdat je een volle dos wimpers hebt. Hier laat Esther ook nog eens zien hoe ze vorm in haar wimpers krijgt.

3. Smokey eye
Breng een antraciet glinsterende oogschaduw op je bewegende ooglid aan en doe dit ook nog een beetje onder je oog. De manier waarop je de oogschaduw aanbrengt is bij een smokey eye van essentieel belang. Hoe dat dan moet? Dat zie je hier. Als de oogschaduw er eenmaal perfect op zit, breng je een dikke laag mascara aan en ben je klaar voor een hele hoop selfies.

4. Perfect gestifte lippen
Met al dat eten zou je haast denken dat je lippenstift niet langer dan vijf minuten blijft zitten. Maar.. Esther deelt hoe zelfs je lippenstift het eten van oliebollen kan doorstaan. Dat doe je namelijk door eerst even je lippen te scrubben en wat concealer op je lippen aan te brengen. Zet daarna een contour met lippenpotlood rondom je lippen en kleur ze in. Daarna ga je er met de lippenstift overheen en blijft ‘ie dus mooi het hele kerstdiner zitten.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | SNACKS | MODE | BEAUTY | LIFESTYLE | BEAUTY VOOR MEISJES VAN 40+

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser