Advertorial

Met deze gloednieuwe auto wordt alles leuker, zelfs inparkeren

Met deze gloednieuwe auto wordt alles leuker, zelfs inparkeren

Voor sommige mensen is het kopen van een nieuwe auto een waar feest, terwijl het voor anderen een regelrechte keuzestress-hel is. Wat ons betreft is die stress vanaf nu verleden tijd. 

Ga maar lekker zitten voor de gloednieuwe SEAT Ateca.

Een paar dingen
Zegt dat je zo 1, 2, 3 helemaal niets? Geeft niks. Er zijn namelijk maar een paar dingen die je absoluut over deze auto moet weten. Onder meer dat de SEAT Ateca heuse sfeerverlichting heeft (da’s goed voor het zelfvertrouwen als je even in de autospiegel kijkt), een draadloze telefoonoplader en een elektrische achterklep mét voetbediening. Ideaal voor die momenten dat je weer eens iéts te veel boodschappen (lees: kleren) hebt gekocht en je met volle handen bij je auto aankomt.

Onmisbaar
Deze drie dingen maken de nieuwste SEAT natuurlijk tot een fijn exemplaar, maar nog niet tot een onmisbaar exemplaar (alhoewel, die elektrische achterklep…). Dat gedeelte komt nu pas: de SEAT Ateca heeft een top view camera met maar liefst 360 graden zicht én park assist. Willen we natuurlijk niet mee impliceren dat vrouwen niet kunnen inparkeren, maar hé, lekker meegenomen is het wel.

Lief voor de portemonnee
Nu al onmisbaar hè, deze wagen? En dan hebben we het nog niet eens over het uiterlijk en de zuinigheid gehad. Het oog en de portemonnee willen immers ook wat. Nou, daar kunnen we kort over zijn: de wagen is – met dank aan een team van zo’n honderd designers – om door een ringetje te halen én is ook nog eens goed voor het milieu en de spaarrekening. Al overtuigd? Wij ook. Maar voor net iets meer informatie moet je nog even op deze site van SEAT zijn.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: SEAT | Foto: SEAT

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser