Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Meghan en Harry krijgen cadeaus voor de kleine (en dat is nog een beetje wennen)

Prins Harry en zijn vrouw Meghan worden overláden met cadeaus sinds de aankondiging van Meghans zwangerschap. Ook in Australië, waar ze net zijn aangekomen voor een zestiendaagse rondreis.

| Laura van der Molen

En wat krijg je daar voor de kleine? Natuurlijk: Uggs. Harry weet nog niet precies wat hij ermee moet (geen zorgen, wij eigenlijk ook nog steeds niet).

Een b(l)ossie

Harry is beter met bloemen, zo blijkt. Vlak voor hun bezoek aan een dierentuin kreeg Meghan een behoorlijke bos blommen, waar dan weer Harry weer uiterst gevat op reageert.

Ietwat ongemakkelijk

In Sydney overhandigt de gouverneur-generaal Peter Cosgrove het Britse stel twee typisch Australische cadeaus: een kangoeroeknuffel (met jong natuurlijk) en een paar mini-Uggs. Tjsa… Meghan weet niet goed wat ze met de knuffel moet, en Harry duikt dan maar de buidel in. De Uggs blijven branden in de handen Lynne Cosgrove, de vrouw van de gouverneur-generaal, die ze dan uiteindelijk maar aan Harry geeft. Heerlijk.

Lees ook
Meghan en Harry krijgen hun eerste kindje: zo gaat dat er (ongeveer) uitzien

SNACKS | KONINGSNIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: Mirror / Instagram / Twitter | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser