Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Man hoort vrouw praten over affaire en verlinkt haar op Facebook

Man hoort vrouw praten over affaire en verlinkt haar op Facebook

Als de Britse Stevie Wilcock (foto) bij een benzinepomp in de plaats Chester een vrouw hoort opscheppen over haar affaire en hoe ze haar man heeft voorgelogen, krijgt hij medelijden met hem.

| Justine Wouterson

Hij probeert hem via Facebook te bereiken, om hem de waarheid over zijn ‘liefje’ te vertellen.

Arme David…
De 22-jarige Stevie hoorde de vrouw aan een man vertellen dat ze haar echtgenoot – ze noemde de naam David – had wijsgemaakt dat ze de hele dag moest vergaderen. Daarna hadden de twee het over het reserveren van een hotelkamer.

Eerlijkheid duurt het langst
Stevie vindt dat David móet weten dat zijn vrouw hem bedriegt. In een bericht op zijn eigen Facebook-pagina schrijft hij: “David. Als je vriendin/vrouw halverwege de veertig is, vanmorgen naar haar werk vertrokken is in een zwarte rok, zwarte panty en lichtblauwe blouse, en je verteld heeft dat ze de hele dag moet vergaderen… Dan doet ze dat niet vandaag.” Hij hoop dat het bericht de echtgenoot in kwestie bereikt.

‘Pak je spullen en vetrek’
“Ze staat momenteel voor me in een rij voor de koffiemachine bij de Chester Shell Garage, terwijl ze een andere man dit verhaal lachend vertelt. O, en ze rijdt in een zwarte Ford Fiesta met nummerbord DG55 GRU. Pak je spullen en vertrek, Dave”, aldus de jonge Brit.

Duizenden keren gedeeld
Stevie er zo goed als zeker van zijn dat zijn bericht David inderdaad bereikt heeft. De post werd destijds bijna achtduizend keer gedeeld, scoorde al 18.000 likes en is wereldwijd door diverse media opgepakt.

Bemoeial
Niet iedereen is echter te spreken over de actie van Stevie. Hoewel hij in het overgrote deel van de reacties wordt geprezen voor zijn eerlijkheid, zijn sommige mensen van mening dat Stevie zich niet met de situatie had moeten bemoeien. “Misschien is David wel een verschrikkelijke man” en “Wellicht overwoog David om zijn relatie nog te redden, maar krijgt hij die kans niet meer omdat de hele wereld weet wat er aan de hand is”, klinkt het in enkele reacties.

En nu?
Iemand vraagt zich ook af wat eventuele kinderen van het stel wel niet moeten denken als ze het Facebook-bericht zouden tegenkomen. Van David en de overspelige vrouw is verder nog niets vernomen.

SNACKS | BUITENLAND

Bron: Daily Mail | Foto: Facebook Stevie Wilcock

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

evitaevita

Ik vind het heel goed dat er op taalfouten wordt gelet. Ik ben redacteur en ben 44, woon sinds enkele jaren in Nederland en kom gegarandeerd NIET aan bod. De jonge garde [lees: betweters] mag jullie hersenen vervuilen.

Sandra Sandra

Wat zitten er een stel moeten er weer commentaar opgeleverd op typ fouten btje jammer weer

chantalchantal

Het is ook: hij hoopt i.p.v. hij hoop

LINDAnieuwsLINDAnieuws

Hi Anna en Cindy, Dank voor jullie bericht. Dat stellen wij zeer op prijs ;)Groet, Suzette

AnnaAnna

Heb ik wéér een Linda-auteur ontdekt die de vervoegingen van de Nederlandse werkwoorden niet kent. Het moet zijn : Hij wordt GEPREZEN en niet geprijsd. Nu lijkt het alsof iemand hem van een prijskaartje voorziet!

CindyCindy

Haha ik zag 'm ook! Er hangt een prijskaartje aan hem.

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser