Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Betrapt: man ontdekt affaire vrouw dankzij Google Street View

Betrapt: man ontdekt affaire vrouw dankzij Google Street View

Denk je rustig een virtuele wandeling te maken op je laptop, zie je je vrouw vreemdgaan. Het overkwam een Peruaanse man, die de affaire van zijn vrouw op Google Street View voorbij zag komen. 

| Stijn de Vries

Het zal je maar gebeuren dat je zó ontdekt dat je partner een scheve schaats rijdt.

Virtuele wandeling door de stad

Je partner betrappen op vreemdgaan is uiteraard nooit leuk, maar het is wel heel bizar wanneer dat op het wereldwijde web gebeurt. Een man betrapte zijn vrouw toen hij zijn route door de Peruaanse hoofdstad Lima aan het uitstippelen was. Hij was lekker virtueel aan het wandelen door zijn stad, tot zijn oog op twee mensen viel.

Semi-anoniem kroelen

Dat bleek zijn eigen vrouw met een vreemde man. Op de beelden is te zien hoe zijn echtgenote door het haar van de andere man, die op haar schoot ligt, kroelt. De gezichten zijn wazig gemaakt door het bedrijf, maar de man herkende zijn vrouw direct aan haar kleding.

Over en uit na affaire

De foto’s van het intieme moment stonden al sinds 2013 op Google Street View, maar de man ontdekte ze onlangs pas. Daarna confronteerde hij zijn vrouw met de beelden. Ze bekende daarop de affaire. Volgens de Britse krant The Sun zijn de twee inmiddels gescheiden.

Lees ook
Waarom psychotherapeut Esther Perel het taboe op vreemdgaan wil doorbreken

SNACKS | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: The Sun | Foto: Google Street View

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser