Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Shopperdeshop: maak kans op een leren tas van Burkely

Shopperdeshop: maak kans op een leren tas van Burkely

Deze shopper gaat je beste vriend worden: groot genoeg om al je dagelijkse spullen in mee te nemen. Voor iedereen die graag stijlvol de deur uitgaat: hier kun je de tas winnen of korting krijgen.

| Amber Engelbracht

En om het af te maken, past het exemplaar ook nog eens bij elke outfit.

Stijlvol aan de schouder

LINDA. geeft korting op een fijne zwarte leren shopper, Claire genaamd, van het merk BURKELY (t.w.v. € 189). De tas biedt ruimte voor je portemonnee, telefoon, oplader, zakdoekjes, dropjes en nog véél meer. Even precies: Claire is 49 centimeter breed, 29 hoog en 15 diep. Met de handige rits kan je hem altijd afsluiten en ben je er zeker van dat je niets verliest. Ook zitten binnenin zowel vakjes voor je telefoon als een extra vak met rits voor je lipsticks en kleingeld. We snappen dat de decembermaand al veel te duur is en daarom kan je de tas winnen óf voor € 89,95 bestellen via LINDA. geeft korting.

linda_geeft_korting- uitgelichte afbeelding- burkely leren tas claire

BURKELY

De creatie van BURKELY-tassen begint in Goirle, waar de ontwerpen tot leven komen. Ze worden met de hand gemaakt in Nederland. En is zo’n tas eenmaal in jouw bezit, dan krijgt het leer in de loop van de jaren een persoonlijke en unieke charme. Dat is het gevoel dat BURKELY aan elk ontwerp wil meegeven.

Winnen

Wil jij deze leren Claire winnen? Dat kan. Laat in een reactie onderaan weten waarom jíj moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Naast dit fijne product vind je op LINDA. geeft korting nog veel meer goeie aanbiedingen voor de feestdagen.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE | LINDA.GEEFT KORTING

Bron: BURKELY

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Marjolein BakkerMarjolein Bakker

Hij is geweldig. Helaas heb ik het geld niet om hem aan te schaffen. Ik zou hem zo graag winnen!

Carla MollCarla Moll

Waarom ik die tas graag wil winnen? Wie wil dat nou niet? Fijne tas om mee te nemen naar mij nieuwe baan per januari '19. Past precies bij mij ik ben niet van de tierlantijntjes maar hou van mooi, duurzaam en strak. Leer wordt mooier met de jaren. Mocht ik deze tas winnen dan zal ik hier jaren lang veel plezier aan beleven!!!

Jacqueline RooseJacqueline Roose

Supermooie tas! Daar ga ik graag mee op stap.De perfecte combinatie met iedere outfit!

Julija van der AaJulija van der Aa

Super mooi!

Melanie KringsMelanie Krings

Meer dan 600 berichten......nou ja nog.altijd.meer.kans dan niet meedoen He!???? Ik heb een keigave tas maar die is echt op...... Mee doorgelopen tot het bittere einde en nu is ook de rits dood. Ik ben bang dat de schoenmaker in een lachstuip schiet als.ik vraag om een nieuwe rits er in te zetten. Dit zou de ideale opvolger zijn en ik beloof dat ik de tas zal dragen totdat hij zelf smeekt om gerecycled te worden! Ik heb namelijk geen tassentic maar ben volledig TAS MONOGAAM ????

Femke van der LaanFemke van der Laan

Omdat je nooit genoeg zwarte, every day tassen kunt hebben!

Renee KersRenee Kers

Prachtig en praktisch en past overal bij. Echt een must-have :-)

Michael NooMichael Noo

Geweldige actie en een mooie kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Ze doet alles voor een ander maar denkt nooit aan zichzelf en cijfert zichzelf helemaal weg. Is een topvrouw met het hart op de juiste plaats die altijd voor alles en iedereen klaarstaat :). Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!!

Matty De BruijnMatty De Bruijn

Wat een mooie tas voor zowel Prive als zakelijk. Zou heel goed passen in mijn leven op dit moment.

Wilma BrouwersWilma Brouwers

Als dame kun je niet genoeg tassen hebben. Toch zou ik deze aan mijn dochter geven. Ze kan hem dan mooi gebruiken voor alle reisjes (korte bezoekjes) vanuit Wales naar huis. Voor stage zit ze daar nu een jaar, om volgend jaar haar studie in Schotland af te maken. Ik denk dat zelfs haar laptop in de tas past. Ideaal ????

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser