Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Lovende reacties over SENSAI-foundations tijdens testmiddag LINDA.LAB

Er is maar één manier om een fijne foundation te vinden: uitproberen. Vrijdag 27 oktober testten zestien LINDA.LAB-deelnemers dan ook de nieuwe foundations van SENSAI. 

En dat werd niet alleen een informatieve, maar ook een hele gezellig middag.

Heel natuurlijk
De LINDA-lezeressen zijn zeer te spreken over de nieuwe foundations: “In vergelijking met andere producten is het veel lichter, veel natuurlijker”, zegt één van de testpersonen. “Je voelt het bijna niet.”

Geen plamuur
Een andere deelnemer vindt het vanwege haar sproeten belangrijk dat een foundation niet meteen je hele gezicht dichtsmeert. “Ik wil graag dat mijn sproeten zichtbaar blijven en met de producten die ik vandaag heb gebuikt, vind ik dat dat heel goed werkt.”

Kijk het terug
De deelnemers gaan niet alleen met een mooi, schoon en opgemaakt gezicht naar buiten, maar ook met een goedgevulde maag. Bekijk in de video hierboven hoe het er tijdens de SENSAI-middag aan toe ging. Opgelet: dit kán eventueel jaloersmakende gevoelens opwekken.

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | BEAUTY

Bron: SENSAI | Foto: SENSAI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser