Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Helene heeft twee mannen: 'Qua sex ben ik het middelpunt'

Vanochtend schreven we over het programma ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’ (SBS6), waarin we Helene, Jan en Jan zagen. Het drietal heeft een relatie en verscheen vorig jaar al in de LINDA.tv-serie ‘Liever met z’n drietjes’.

| Elisa Heisen

Die is ook zeker de moeite waard om te kijken. Vorig jaar, bij de lancering van de serie, legde ze het een en ander uit.

Driehoeksverhouding

In twaalf korte afleveringen laat het trio zien hoe het is om zo te leven. Helene en haar twee Jans geloven niet in monogamie. Helene: “Onze driehoeksverhouding, ook wel polyamorie genoemd, komt van alle drie de kanten. Zij zijn mijn ‘Jannen’ en ik ben hun Helene. Met de ene ben ik getrouwd en de andere is mijn vriend.” In het dagelijks leven is Helene masseur en werkt ze met paarden.

Niet standaard

In haar omgeving vindt iedereen Helenes relatie heel normaal. Soms moeten mensen er even aan wennen, maar ze zegt nooit echt standaard te zijn geweest. “Op de middelbare school was ik al verliefd op de gymjuf, de krantenjongen én een jongen uit een hogere klas. Tegelijk. Mensen vinden het dus ook helemaal niet raar dat ik nu met twee mannen heb. Een van mijn ‘Jannen’ heeft ook een vriendin. Zij is bi en daar mag ik soms ook wel eens van genieten.”

Lees ook
In ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’ ruilt traditionele Maria met Helene, die twee mannen heeft

Meest gestelde vragen

Mensen willen volgens Helene altijd weten of de mannen samen ook sex hebben. “Qua sex ben ik het middelpunt, zonder mij doen de mannen eigenlijk niks. Maar als ik er wel bij ben, dan zijn we echt met z’n drieën. We zijn gewoon alle drie verliefd op elkaar”, legt Helene uit. “Iedereen is ook altijd benieuwd of er sprake is van jaloezie, maar dat speelt in onze relatie niet.”

Bekijk hier alle afleveringen van Liever met z’n drietjes.

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.TV | LIEVER MET Z'N DRIETJES | LEKKER KIJKEN

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser