Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Oppas niet nodig: docent draagt hele les baby van student op zijn arm

Oppas niet nodig: docent draagt hele les baby van student op zijn arm

De Amerikaanse Kristen Black (21) is moeder en student en die combinatie blijkt niet altijd makkelijk. Gelukkig helpt haar leraar haar een handje en ontvangt hij met alle liefde ook dochter Izzy in de les.  

| Maaike van de Graaf

Een prachtige foto die daarvan gemaakt is, gaat hard rond op het internet.

Lees ook
Deze tienermoeder laat zien hoe haar dochter haar inspireerde alles uit haar leven te halen

Lastige combinatie

Kirsten heeft de droom om optometrist te worden en daarom is ze onlangs weer begonnen met studeren aan de Arkansas State University in Amerika. Overdag heeft ze een oppas voor haar acht maanden oude dochter, maar in de avonduren is dat wat lastiger. Toch moet ze ook ’s avonds naar school voor extra lessen en dus dacht Kirsten tot voor kort dat ze die niet kon volgen.

Toffe leraar

Maar als je denkt dat ze inderdaad niet aanwezig is geweest bij die lessen, zit je mis. Toen de student aan haar docent Bruce Johsnon vertelde dat ze niet kon komen omdat niemand op haar dochter kon passen, was zijn reactie: “Dan neem je haar toch gewoon mee?” En zo gezegd, zo gedaan. Dochter Izzy zat ineens samen met andere studenten in de klas bij Johnson.

Tillen maar

Aan Washington Post vertelt Johnson dat hij het helemaal niet erg vond dat Izzy in de klas zat. “Elke keer dat iemand zo lief naar je lacht, smelt je toch gewoon.” Dat de leraar fan is van kinderen, blijkt al helemaal als hij de baby optilt, naar het whiteboard loopt en twintig minuten lang voor de klas staat met de baby op z’n arm. Als Kirsten haar docent wil bedanken, is zijn reactie: “We doen er alles aan om je te laten slagen.”

Bruce Johnson en Izzy:

SNACKS | BUITENLAND

Bron: The Washington Post | Foto: ANP foto

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser