lekker loeren lijstje

Dochter Jesslynn van Estavana Polman en Rafael van der Vaart is alweer één jaar oud

Dochter Jesslynn van Estavana Polman en Rafael van der Vaart is alweer één jaar oud

Wat doen de sterren op social media? Je ziet het in de social rubriek: Lekker Loeren. Geen halszaken, maar toch fijn dat je er over mee kunt praten.

| Boris Lemereis

Vandaag laat de dochter van Nicolette Kluijver zien wat je moet doen als je niet wil douchen en blijft Arie Boomsma ook op vakantie gewoon trainen.

Lees ook
‘Modern Family’-actrice Sarah Hyland in ziekenhuis opgenomen en deelt eerlijke selfie

Sproeten

Maan heeft de zomer niet alleen in, maar ook óp haar hoofd.

Sproetssssss

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Trots

Halina Reijn is trots op de cover (en vermoedelijk ook op het bijbehorende interview) met haar geliefde in Volkskrant Magazine.

❤️🔥

A post shared by halinareijn (@halinareijn) on

Winston de paardenman

Winston Gerschtanowitz heeft een belangrijke roeping gemist.

Ik heb mijn roeping als paarden trainer gemist😂😂😂😂

A post shared by Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) on

Op zoek naar Olaf

Carlo Boszhard vermaakt zich in Disneyland. (Wist je trouwens al dat je daar vanaf 2019 razendsnel met de trein heen kunt vanuit Nederland?)

Daar is Olaf prinses! @disneynl @disneylandparis

A post shared by Carlo Boszhard (@carloboszhard) on

Altijd blijven trainen

Het is ons niet ontgaan dat Arie Boomsma van een flinke work-out houdt, en hij bewijst dat nog een extra met onderstaand filmpje.

Met een peuter en een baby op vakantie gaan is op zich al een hele workout. Zonder kinderen is het soms lastiger. We willen op vakantie vooral het gevoel hebben niets te moeten, en trainen zit voor veel mensen in die hoek... iets dat nu eenmaal moet. Op vakantie nemen we daarom vaak ook vakantie van het trainen. En dat is jammer. Het gaat namelijk niet over dwangmatig of krampachtig móéten sporten, maar over beweging als vast onderdeel van je leven omdat je er energie van krijgt, minder vaak ziek zal zijn, meer aandacht hebt voor de mensen om je heen, de kans op hartklachten en fysieke pijntjes vermindert en optimistischer, veerkrachtiger en sterker zal zijn. Je komt bovendien echt beter uitgerust, meer ontspannen en vitaler terug als je blijft bewegen. Wandelen, zwemmen, fietsen... het hoeft geen fitness te zijn. Maar als je wel wat oefeningen wilt doen is dit een leuke zwembadworkout, die je natuurlijk ook op het strand kunt doen. In mijn boek FIT gaat één van de hoofdstukken over trainen als je op vakantie bent. Wat kun je allemaal doen? Wat zijn handige trucjes of kleine, haalbare aanpassingen die je kunt maken om toch in beweging te blijven, zonder dat het je vakantie ‘in de weg zit’ of je er teveel moeite voor moet doen. Deze zwembadroutine staat er uitgeschreven in, én daarnaast ook een strandworkout en een hotelkamer workout. En natuurlijk veel speelse opties die niet meteen op (fitness) oefeningen lijken. Laat je vooral niet opjagen op vakantie. Het geeft niet als je de workout een dagje niet doet, omdat je toch wandelt, of als hij onderbroken wordt doordat iemand, zoals hier bij mij bijvoorbeeld, je handdoek in het water gooit of na je eerste baantjes zwemmen roept dat je het bad uit moet komen om naar een hagedis te kijken. Hou het speels. Maar blijf bewegen. Dan haal je veel meer uit je vakantie. En je hoeft er bij terugkomst niet opnieuw ‘in te komen’, want je bent er niet uit geweest. Dat is de kern van FIT; in kleine, haalbare stappen naar een gezondere levensstijl. FIT (over slaap, voeding en beweging) kun je bestellen via de link in mijn bio.

A post shared by Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) on

Onder moeders paraplu

Als je van je moeder moet douchen, maar daar geen zin in hebt… dan doe je dit.

Als je van je moeder moet douchen maar je hebt geen zin...... ☔️

A post shared by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on

De tijd vliegt

Jesslynn, de dochter van Estavana Polman en Rafael van der Vaart, is vandaag alweer 1 jaar oud geworden.

SNACKS | BEKEND | LEKKER LOEREN LIJSTJE

Bron: Instagram | Foto: Instagram

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lekker loeren lijstje

Lees dit ook even

Please update your browser