Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lekker gênant

Schaamteloos genieten van andermans leed: 10 x jullie gênanste momenten

Schaamteloos genieten van andermans leed: 10 x jullie gênanste momenten

Als je denkt dat je de enige bent die er af en toe flink op los blundert, dan heb je het goed mis. Onze lezers kunnen er namelijk ook wat van. 

| Esmée Oudman

Van uitvaartdiensten tot de bouwmarkt: lekker gênant is het zeker.

Lees ook
Je zou het liefst door de grond zakken: 5 x jullie gênantste momenten

1. Elma: “Jaren geleden was ik aan het helpen schilderen bij vrienden die net een huurhuis hadden gekregen. Het huis was vreselijk smerig. Er kwam een man langs voor wat kleine klusjes, en ik vertelde in geuren en kleuren wat een smeerboel de vorige bewoners hadden achter gelaten. De man zei niet veel en werd steeds stiller. Achteraf bleek dat de beste man niet van de woningbouw was zoals ik dacht, maar de vorige bewoner.”

2. Carolijn: “Ik had een crematie, maar na een paar minuten kwam ik erachter dat ik bij de verkeerde uitvaart zat. Ik moest de zaal ernaast hebben. En dan moet je die verkeerde zaal nog uit. Ik had op dat moment een enorm Bridget Jones-gevoel.”

3. Ivo: “Nog lang voordat ik gynaecoloog werd, kwam ik regelmatig een ietwat stevige vrouw tegen tijdens het wandelen met de hond. Ze vertelde dat ze zwanger was. Een tijdje later vroeg ik haar wanneer ze was uitgerekend. Was het kind al een maand oud. Ik ben maar gauw doorgelopen, nadat ik nog even ‘gefeliciteerd’ mompelde.”

4. Sigrid: “Ik heb een keer het verkeerde gebit bij iemand ingedaan. Ik werkte destijds in een verplegingstehuis. Die arme dame. ‘Het gebit stond toch écht op haar nachtkastje’, dacht ik nog. Maar dat bleek het nachtkastje van haar buurvrouw te zijn. Gelukkig kon ze er zelf wel om lachen.”

5. Paula: “Ik moest een keer een blinde man naar het toilet helpen. Toen ik de deur opendeed, zei ik dat links de knop van het licht zat. Hierop antwoordde de man dat hij die niet nodig heeft, want hij ziet toch niks. Oeps.”

6. Irene: “Op een verjaardag heb ik eens geroepen naar een voor mij onbekende man van ‘Hé, volgens mij roept je moeder je!’. Ik zag namelijk een oudere vrouw druk naar hem zwaaien. Hij bedankte me, en voegde er nog even aan toe dat het zijn vrouw was.”

7. Ilona: “Jaren geleden had ik een zakelijk diner. We aten als voorgerecht carpaccio, iets wat ik nooit eerder had gegeten. Ik wist dus ook niet dat het rauw vlees was en vroeg: ‘Wanneer beginnen we met eten? Zonde als het koud wordt’.”

8. Debby: “Mijn moeder was eindelijk een dag vrij van haar werk en zat lekker in haar ochtendjas op de bank. Toen er aangebeld werd had ze zó geen zin om open te doen, dat ze heel snel gehurkt achter een stoel ging zitten. Na de bel werd er vervolgens geklopt op het raam en hoorde ze tot haar schrik: ‘Mevrouw ik zie u zitten hoor’.”

9. Ingrid: “Ik werkte in een restaurant en er zat nog een man in een rolstoel wat te drinken. We gingen bijna sluiten, dus ik was alvast begonnen met de boel een beetje aan te vegen. Bij de tafel van deze meneer zei ik: ‘Blijf maar lekker zitten hoor, ik loop er wel omheen”. Waarop hij antwoordde dat-ie niet echt een keuze had. Ik schaamde me diep.”

10. Marylene: “Mijn vriend en ik liepen naar buiten bij een bouwmarkt toen ik twee vrouwen op het parkeerterrein zag tobben met het inladen van zware houten planken in hun auto. Ik zei: ‘Schat ga jij die twee dames even helpen met die planken’. Hij er naartoe om te vragen of hij wat kon doen, draait één van de twee zich om en zegt met een zware stem: ‘Nee hoor, het lukt wel’. Bleek het een man met lang haar te zijn. Ik kwam natuurlijk niet meer bij van het lachen.”

Ook ooit zo voor paal gestaan dat je het liefst wilde verdwijnen? Deel je gênante ervaring met ons hieronder of stuur een mail naar social@lindanieuws.nl en wie weet staat je bericht er volgende week tussen.

Voor LINDA.tv testte Iris of iemand haar wel waarschuwt als ze voor gek loopt.

Meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

SNACKS | LEKKER GêNANT

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lekker gênant

Lees dit ook even

Please update your browser