lekker gênant

Plaatsvervangende schaamte: 6 x jullie gênantste momenten

Plaatsvervangende schaamte: 6 x jullie gênantste momenten

Wat maken onze lezers soms toch bizarre dingen mee. Momenten waar je jaren later nog het schaamrood van op de kaken krijgt, maar waar wij stiekem toch van genieten.

| Esmée Oudman

Ga er even lekker voor zitten en geniet schaamteloos van andermans leed.

Lees ook
Tenenkrommend maar tegelijkertijd hilarisch: 8 x jullie gênantste momenten

1. Do: “Toen ik mij aan het klaarmaken was om naar een afspraak te gaan, zag ik opeens vanuit mijn ooghoek dat mijn zoontje van twee jaar een pakje met inlegkruisjes ontdekt had en er mee aan het spelen was. In de haast heb ik het van hem afgepakt, mijn jas aangetrokken en de deur uitgegaan. Snel langs de winkel en drogisterij. Toen ik op mijn afspraak verscheen en ik mijn jas op ging hangen zag ik dat mijn zoon de achterkant mooi had versierd met maandverband.”

2. Joan: “Ik werk in een winkel. Toen er een – in mijn ogen – moeder en zoon de winkel verlieten met een zware tas, grapte ik: “Uw zoon meegenomen om te sjouwen?”. Ze keken mij heel vreemd aan. Bleek het een echtpaar te zijn. Oeps. Ik hou voortaan mijn mond. Ik zie deze mensen gelukkig nog wel steeds in de winkel.”

3. Inge: “Ik ging naar huis met de bus en moest daarna nog een kwartier lopen. Ik had een rokje en met een panty aan en droeg een zware rugtas. Niet wetende dat elke keer als ik een stap zette de rugtas meebewoog en m’n rokje elke keer iets meer omhoog meenam. Onderweg kwam ik uiteraard allemaal mensen tegen. Toen ik thuis arriveerde, kwam ik erachter dat m’n hele rokje boven mijn kont was gekropen en ik dus vijftien minuten lang zo had gelopen. Leuk detail: ik droeg een roze string.”

4. Tina: “Ik moest naar het oogziekenhuis in Rotterdam en had mijn moeder meegenomen. We zaten in de auto en ik wist niet precies waar het was, we waren in ieder geval vlakbij. Ik zag een stukje verder een meneer oversteken en ik zei tegen mijn moeder dat ze hem moest vragen of hij wist hoe we bij het oogziekenhuis kwamen. Mijn moeder deed het raampje van de auto open en riep: ‘Meneer!’ De man draaide zich om en vroeg: ‘Weet u waar het oogziekenhuis is?’. Maar terwijl hij zich omdraaide, zagen we dat hij met een blindenstok liep. Hij heeft ons nog heel vriendelijk uitgelegd hoe we er er konden komen, maar wij hebben de rest van de dag de slappe lach gehad. Wauw: de weg naar het oogziekenhuis vragen aan een blinde.”

5. Marianne: “De telefoon ging en mijn moeder zat op de wc. Mijn broer (destijds een jaar of zes) nam de telefoon op en mijn moeder riep: ‘Het zal papa wel zijn, zeg maar dat ik even zit te poepen!’ Mijn broer nam op en zei: ‘Mama zit even te poepen!’ Een minuut of wat later pakte mijn moeder de telefoon over: ‘Hoi schat! Sorry, ik zat even op de wc’. De stem aan de andere kant: ‘Eh, goedemiddag mevrouw. U spreekt met *** van de Rabobank’.”

6. Esther: “Voor een gala aan dacht ik nog even snel onder de zonnebank te gaan. Dit was voor mij de eerste keer, maar ik was samen met een ervaren vriendin. Eenmaal onder de zonnebank vond ik er eigenlijk niet zoveel aan. Na een halfuur kwam ik uit het hokje en zei mijn vriendin tegen mij ‘oh je ziet het wel!’. Ik tevreden. Bij haar zag ik alleen het zweet van haar hoofd druipen, dus ik merkte toch maar even op dat ik de sessie niet per se heel lekker vond. Vooral koud. Mijn vriendin dacht toen al gelijk dat mijn zonnebank helemaal niet aan had gestaan. We liepen terug naar het hokje en inderdaad: ik had een halfuur onder een zonnebank gelegen die uit stond.”

Ook ooit zo voor paal gestaan dat je het liefst wilde verdwijnen? Deel je gênante ervaring met ons hieronder of stuur een mail naar rubrieken@lindanieuws.nl en wie weet staat je bericht er volgende week tussen.

Voor LINDA.tv testte Iris of iemand haar wel waarschuwt als ze voor gek loopt.

Meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

SNACKS | LEKKER GêNANT

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lekker gênant

Lees dit ook even

Please update your browser