Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lekker gênant

Ongemakkelijk ten top: 6 x situaties waarbij het schaamrood op je kaken staat

Ongemakkelijk ten top: 6 x situaties waarbij het schaamrood op je kaken staat

Sommige momenten zijn zó ongemakkelijk, tenenkrommend of bizar, dat je ze nooit zal vergeten. Deze week: verliefd op je baas, slechte smoezen en te kort geknipte kapsels.

| Laura van der Molen

Wat smullen we hier toch stiekem van.

1. Brenda: “Ik vind mijn baas al een tijd leuk, maar dat probeer ik hem natuurlijk niet te laten merken. Ik vermijd oogcontact en ga geen lange gesprekken met hem aan. Toen hij mij belde over een technisch probleem en zei dat hij anders wel even langs kon komen om te kijken, hing ik van schrik middenin zijn verhaal de telefoon op.”

2. Maartje: “Ik vertelde op het terras hoe vreselijk slecht dat ene restaurant was. ‘Bedankt’, zeiden de twee eigenaren die achter me zaten.”

3. Francine: “Tijdens werk had ik me ziek gemeld, maar eigenlijk ging ik gewoon naar een massage die ik hard nodig had. Later in de middag belde mijn baas of ik toch nog heel even kon komen om een klus af te handelen. Eenmaal op kantoor vroeg een collega of ze na werktijd met mij mee mocht rijden. In de auto drukte ik op laatst het ingevoerde adres, en inderdaad: de navigator pakte automatisch het adres van de spa. Waarop mijn collega vroeg: ‘jij woonde toch in Hoorn?’ Ongemakkelijk.”

4. Puck: “Elke ouder moet geloven aan het vreselijke fenomeen: ouderavond. Ik had een week hard gewerkt en mijn kind kwam altijd blij thuis, dus ik besloot een keer over te slaan. Op mijn dooie gemakje was ik avondsnacks aan het inslaan, toen ik de juf tegen het lijf liep. Bleek de ouderavond verzet naar een uur later. En ik had mij dertig minuten daarvoor afgemeld met het excuus in het buitenland te zijn voor werk.”

5. Joyce: “Iedereen herkent dit vast wel: naar de kapper gaan en achteraf helemaal niet blij zijn met je coupe. Ik liet mijn haren bijpunten, maar het pakte vele malen korter uit dan ik wilde. Vriendelijk bedankte ik de kapster, maar eenmaal buiten belde ik mijn vriend en bijna huilend vertelde ik hoe zeer ik mijn nieuwe kapsel haatte. En natuurlijk was de kapster achter mij aangelopen om een sigaret te roken. Auw.”

6. Julie: “Mijn moeder was vroeger stewardess en moest een keer een blind iemand begeleiden naar zijn plaats in het vliegtuig. Eenmaal bij de stoel aangekomen zei mijn moeder tegen hem: ‘Zo, zit u lekker naast het raam’.”

Oproep

Ook ooit zo voor paal gestaan dat je het liefst wilde verdwijnen? Deel je gênante ervaring hieronder met ons of stuur een mail naar rubrieken@lindanieuws.nl.

Lees ook
Achteraf kunnen we erom lachen: 7 x jullie gênantste momenten

SNACKS | LEKKER GêNANT

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lekker gênant

Lees dit ook even

Please update your browser