lekker gênant

Lachen, gieren, brullen: 8 x jullie gênantste momenten op een rij

Lachen, gieren, brullen: 8 x jullie gênantste momenten op een rij

Het is weer tijd voor jullie wekelijkse portie gênante momenten. Deze week: een verkeerd belletje, een striptease en de EHBO-slee.

| Yara Mureau

Ga lekker achterover zitten en geniet schaamteloos van andermans leed.

Lees ook
Wij liggen in een deuk: 8 x jullie gênantste momenten op een rij

1. Merel: “Voor mijn werk moest ik Rick van een bezorgdienst bellen. Ik dacht dat ik zijn nummer niet had, maar toch wel. Na een aantal vragen zei hij dat hij op vakantie was in Marokko. ‘Dat had je wel even mogen zeggen’, zei ik. Mijn collega wilde hem nog wat vragen, dus ik gaf haar mijn telefoon. Hij kon haar vragen niet beantwoorden, en ze vroeg of ik zeker wist of ik de goede Rick aan de lijn had. Bleek het een heel oude scharrel te zijn.”

2. Chieneke: “Ik was veertig en had al jaren niet meer gevolleybald. Op een avond mocht ik meedoen bij de buurtvereniging. Ik wilde niet ontzettend slecht zijn, maar ook zeker niet opvallen. We begonnen met inslaan en ik sloeg de ballen zo netjes mogelijk terug. Toen ik een net te korte bal toegespeeld kreeg, boog ik iets voorover om hem onderhands te raken. Ik verloor mijn evenwicht, viel voorover en maakte een koprol. Ik hoorde die mensen denken: ‘Wát een uitslover’. Ik schaamde me dood.”

3. Elles: “Mijn man en ik gingen vroeg naar bed, toen onze zeventienjarige nog wat aan het rommelen was. Toen ik onze slaapkamer binnenkwam, lag mijn man al in bed. Hij keek hoe ik me uitkleedde, dus ik besloot er een show van te maken. Ik zat volop in mijn act en gooide mijn bh naast het bed, liet de boel eens even flink schudden en maakte er een grommend geluidje bij. Totdat onze dochter binnenkwam. Ze keek verschrikt op en riep: ‘Gadverdamme mam!’ Zo gênant.”

4. Kirsten: “Ik moest voor mijn werk een voorlichting geven op een middelbare school. Het was mijn eerste werkdag met nog twee andere meiden. Ik moest heel nodig plassen, dus ging bij binnenkomst meteen naar het toilet. Na het plassen wilde ik de deur open doen, maar ik trok het slot van de deur af. Ik probeerde aan de deur te trekken, maar niets hielp. Ik had mijn contactpersoon vier keer gebeld en de middelbare school ook. Ik kreeg paniek en riep keihard om hulp. Gelukkig hoorde iemand me en maakte de deur open. Ik liep met een megarode kop van de stress en het schreeuwen het toilet uit.”

5. Annelies: “Ik was helemaal natgeregend en had gelukkig al een droge broek meegenomen. Toen ik op station Arnhem het toilet binnenging om me om te kleden, kwam ik de schoonmaker tegen. Ik zei: ‘Hè bah, even snel een schone broek aantrekken’. Pas in het hokje bedacht ik dat me wat hij er wel niet van kon maken. Met een knalrood hoofd liep ik naar de trein.”

6. Manon: “Tijdens een weekend weg met mijn partner, trokken we een onmogelijk vibrerende cockring uit de automaat. Hoewel hij het niet deed, had ik hem toch in mijn make-uptasje gedaan. Toen onze dochter even wilde tutten, kwam ze hartstikke blij naar beneden: ‘Mam, ik heb echt de allermooiste roze armband ooit gevonden!’ Hilarisch.”

7. Lizzy: “Ik was achttien toen ik met mijn ouders en vriend naar SnowWorld ging. We gingen elk jaar skiën, maar ik wilde nu een keer snowboarden. Dat ging eigenlijk best goed, maar bij de allerlaatste afdaling ging het mis. Ik viel en kwam op mijn stuitje terecht. Omdat ik van schrik zo hard schreeuwde, kwam een EHBO-slee me ophalen. Normaal gesproken gebeurt dat alleen als mensen echt heel hard zijn gevallen of als ze nog boven de berg staan, maar ik was al afgedaald.”

8. Loekie: “Twee weken geleden begon ik op mijn stage bij een kledingmerk. We hadden in de avond een sample sale, dus ik moest voor iedereen eten halen. Ik stapte in de auto, maar ik kon het restaurant niet vinden. Toen ik het eindelijk had gevonden en het eten had gehaald, reed ik terug en was ik binnen twee minuten op kantoor. Ik schaamde me kapot.”

SNACKS | LEKKER GêNANT

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lekker gênant

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser