lekker gênant

Jullie maakten het weer érg bont: 10 x jullie gênantste momenten op een rij

Jullie maakten het weer érg bont: 10 x jullie gênantste momenten op een rij

Het is weer tijd voor je wekelijkse portie gênante verhalen. Deze week: een poes mee naar de wc, een kanten string op het schoolplein en een verkeerde naam.

| Charlotte Sun

Ga lekker achterover zitten en geniet schaamteloos van andermans leed.

Lees ook
Het is weer té pijnlijk: 9 x jullie gênantste momenten op een rij

1. Liek: “Ik heb last van droge plekjes op mijn huid en ik hoorde dat glijmiddel daar goed tegen werkt. Dus ik heb het aangeschaft en het werkt inderdaad als een tierelier. Vorige week op de wc smeerde ik die plekjes nog even in en ging naar m’n werkplek. Een kwartier later kwam een collega voorbij. Ze hield wat hoog boven haar hoofd en riep luidkeels over de hele afdeling: ‘Van wie is dit? Is dit van iemand?’ Had ik het glijmiddel op het toilet laten staan… En bedankt!”

2. Lindsay: “Toen mijn moeder en ik in Italië op vakantie waren, bezochten we regelmatig dorpjes in de buurt. Maar parkeren in die dorpen was vaak moeilijk. Toen mijn moeder eindelijk een plek had gevonden, kwam er een auto met een Frans kenteken aanrijden waardoor mijn moeder daar niet meer kon parkeren. Beide auto’s hadden een raam open en uit frustratie riep mijn moeder: ‘Wat een klootzak’. Hierna stapte de ‘Fransman’ uit de auto en zei: ‘Goedemiddag mevrouw!’ Au.”

3. Denise: “Ik werkte al jaren bij een drogist toen er op een dag een buitenlandse man in de winkel kwam die geen Nederlands of Engels sprak. Hij kocht een bus deodorant en vertrok. Enkele minuten later kwam hij terug, hield de bus deodorant voor zich en schoof met zijn andere hand op en neer over de bus. Hij probeerde hiermee duidelijk te maken wat hij nodig had. Ik gaf hem daarom een pak condooms, maar blijkbaar bedoelde hij een plastic tasje…”

4. Sharana: “Toen ik klein was, stond ik met mijn moeder bij de bakker. Mijn moeder was zwanger van mijn broertje en naast me stond een man met een dikke buik. Ik keek naar de man en zei tegen hem: ‘Mijn moeder heeft ook een baby in haar buik!'”

5. Anne: “Op het werk waren we bezig met een demonstratie in een groep van acht mensen. Ik was die dag ongesteld en bedacht me dat ik mijn tampon nog moest verschonen. Ik wilde mijn collega Fatima roepen, maar ik riep: ‘Vagina!’ De desbetreffende collega hoorde het niet, maar mijn leidinggevende wel. Ik kreeg natuurlijk de slappe lach!”

Lees ook
Van ‘masturbator’ tot ‘onderbroekengeurmasker’ deze digitale sekssnufjes bestaan echt

6. Rebecca: “Vorige week wilde ik mijn auto laten wassen in de wasstraat. Bij de kassa vroeg ik of ik een beurt mocht. Ik vond dit zelf al fout klinken en voegde er daarom snel aan toe: ‘Eentje die de onderkant ook goed meeneemt…!’ Achter in de rij reageerde iemand quasi-lollig: ‘Nou, nou.’ Het zweet brak me uit.”

7. Belle: “Ik stond met een vriendin in een schoenenwinkel. Een verkoper was zo lief om ons te helpen door steeds schoenen te laten zien die we misschien leuk zouden vinden. Toen hij op een gegeven moment een paar omhoog hield, riep mijn vriendin dat ze die schoenen echt supertof vond. Vol verbazing riep ik: ‘Nee, hoe kun je die mooi vinden. Die vind ik echt afschuwelijk!’ Wat bleek? De verkoper had précies dezelfde schoenen aan. Ik probeerde het nog goed te praten door te zeggen dat ik ze afschuwelijk vond voor vrouwen en niet voor mannen, maar dat hielp niet echt. Ik kon wel door de grond zakken.”

8. Anita: “Op station Utrecht wilde ik nog snel even een broodje kopen. In de broodjeswinkel vroeg ik aan een jongeman van begin twintig: ‘Heb je een broodje gezond?’ Daarna zei ik er snel achteraan: ‘Heb je een harde?’ Je had die blik van die jongen moeten zien. Ik schoot keihard in de lach en zei: ‘Ik bedoel natuurlijk: heb je een hard broodje?’ Ik plaste bijna in mijn broek van het lachen.”

9. Joyce: “Ik stond een aantal dagen achter elkaar op het schoolplein om mijn zoontje op te halen met mijn pas gewassen jas. Thuis kwam ik er helaas achter dat er ook al een aantal dagen een kanten string aan het klittenband van mijn jas hing…”

10. Marente: “We zijn ons huis aan het verbouwen en daarom lopen hier elke dag vier bouwvakkers over de vloer. Op een ochtend toen mijn moeder de wc had schoongemaakt, riep ze naar één van de mannen dat ze chloor in het toilet had gedaan: ‘Dus vergeet niet door te trekken voor je gaat!’ De bouwvakker zei: ‘Goed dat u het zegt, mevrouw. Mijn moeder heeft daardoor een keer haar poes bijna verbrand!’ Waarop mijn moeder reageerde: ‘Waarom nam ze haar poes mee naar de wc dan?'”

Lees ook
Hoe ongemakkelijker, hoe leuker: 7 x jullie gênantste momentjes

En nu jij!
Ook ooit zo voor paal gestaan dat je het liefst wilde verdwijnen? Deel je gênante ervaring met ons hieronder of stuur een mail naar rubrieken@lindanieuws.nl en wie weet staat je bericht er volgende week tussen.

SNACKS | LIJSTJE VAN DE DAG | LIJSTJE V/D WEEK | LEKKER GêNANT

Bron: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lekker gênant

Meest gelezen

Meer lekker gênant

Lees dit ook even

Meer lekker gênant

Please update your browser